2777
2789
عنوان

امروز مامانم به خاطر من گریه کرد

1325 بازدید | 52 پست

مامانم پول کلاسام رو داد برای کنکور خیلی برام زحمت کشید 

خیلی برام دعا کرد هر از گاهی عصبانی هم میشد و خب حق داشت ولی خب نتونستم چیزی که دوست داشت رو قبول شم

البته همش به خاطر اتفاقای عجیب و غریب و بدشانسی و بی دقتی هام بود ولی به هر حال نشد 

دوستم که باهام هم سطح و حتی پایین تر بود قبول شد

امروز به مامانم گفتم فلانی(دوستم ) میخواد بهم شیرینی بده ، مامانم گریش گرفت خیلی دلم شکست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نتونستم تو روش نگاه کنم  

خدایا چرا اجازه دادی شرمنده مامانم بشم😭😭😭😭

پ.ن: همه رشته های پیرا توی همه دانشگاه های عالی مثل 

تهران و شیراز و ‌...  میدونم ولی مامانم میگفت فقط پزشکی یا دارو 

تعهدی هم خودم دوست نداشتم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔خیلی لحظه سختیه درکت میکنم عزیزم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

والدین باید برای بچه هاشون تلاش کنن ولی قرار نیست چیزی  که او ندوست داره تو قبولبشی تو به عنوان یک فرد میتونی برای زندگیت تصمیم بگیری قدردان تلاش و زحمت هاشون باش ولی این احساس شرم رو نمیپسندم تو هم حتما تمام تلاشت رو کردی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

خودتو مقصر ندون. مامانت هر چقدر هم زحمت کشیده باشه نباید همچین توقعی ازت داشته باشه.

اشکال پدر و مادرای ایرانی همینه. جون و عمر و زندگیشونو برای بچه می ذارن و در مقابل توقعاتشون هم بالا می ره. هم اون غلطه و هم این.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
به مامانت بگو خوب بودن مهم که من خوبم

بالاخره مقام تحصیلی هم مهمه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
یک عدد مادر سمی

فکر کنم منظورمو بد رسوندم من خودمم عاشق پزشکی هستم

مامانم خیلی برام زحمت کشیده حق داره ناراحت بشه خب 

من خودم هم ۴ روزه فقط دارم گریه میکنم 

از ته ته ته قلبم برات دعا میکنم به چیزی که میخوای برسی

مرسی ازتون❤❤❤❤❤

😕😕نمیدونم نسل جدید چرا فقط از این دو رشته حرف میزنه

بخاطر اینکه نسل قدیم چیزای اشتباه کردن تو مخ بیچاره ها

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792