2777
2789
عنوان

چه وایبی میگیرید ❓️

65 بازدید | 12 پست

پارتنرم خیلی خانوادشو دوست داره 

مامانش کمر درد داره کمکش کارای خونه رو انجام میده

یا کارای بیرون که وظیفه پدرش هست و انجام میده 

خواهرشو اینور اونور میبره 

و خیلی بهشون وابسته اس 

مثلا مامانش اینا سرماخوردن 

خودشم فردا باید بره یه شهر دیگه (واسه کارش)

بعد میگه چطور با این حال ولشون کنم برم و شاید عقب بندازم رفتنمو 

بچه ها  نظرتون چیه؟ ممکنه اگه باهم ازدواج کردیم به مشکل بخوریم؟ به خاطر این وابستگیش 

📚🌱🧘‍♀️

صددرصد .ازحالا خودتو اماده کن توام ببره خدمت رسانی به اونا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور از الان بهش بفهمونم که همچین توقعاتی ازم نداشته باشه ؟

متاسفانه نمیتونی حالیش کنی وخانوادشم چونکه این نوکرشون بوده این توقع رو دارن توام بری نوکریشونو کنی البته ببخشید رک گفتم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

این جور خانواده ها به بچه هاشون به عنوان پس انداز نگاه میکنن و طوری بهشون می‌فهمونن که موظف هستن در مقابل کم و کاستی هاشون که خود اون بچه اگر انجام نده حس عذاب وجدان پیدا میکنه 

من با رسیدگی و احترام و محبت به والدین موافقم خودم هم تا حد توان به والدینم رسیدگی میکنم .منتها اونا هم انتظار غیر معمول ندارن ‌ . 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

🥲🥲چطور؟‌

خب واضحه دیگه 

الان که با هم زندگی نمی کنین 

وقتی رفتین سرزندگیتون. به عنوان همسر نمیتونه تعادل اینجا کنه 

تعادل اینه ۸۰ درصد وقتش برای خودش و شما باشه بیست درصد به والدین و خانواده اش برسه .ولی ایشون برعکسه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

این یه آدمی به فکر خانوادش باشه بیاره ببره دکتر تو کاراشون کمکش کنه خیلی اتفاق خفنیه

و اینم بگم که نمی شه فهمید که آدمی هست که بتونه بین همسرش و خانوادش تعادل برقرار کنه یا نه ولی ۱۰۰ درصد می شه فهمید پسر با عرضه و مسئولیت پذیریه