2777
2789
عنوان

نه پریود میشم ناباردارم بیاین

301 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها 

من ۱۳ همین ماه یه نزدیکی داشتم 

۱۸ ماه قبل هم پریود شدم یعنی باید ۱۸ این ماه پری میشدم 

تنبلی و کیست هم دارم  ولی هیچ وقت این همه عقب ننداختم 

پریروز تست زدم منفی بود رفتم امپول پروژسترون زدم ولی بازم پری نشدیم و کلی هم کمرم درد میکنه و حالت تهوع دارم 

چند روز بعد از نزدیکی تست مثبت میشه ? اسفند خوردیم دارچین و زنجبیل و کرفس و هر چی بود خوردم ولی بازم نشدم 

چیکار کنم پری شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو تست مشخص نمیشه

به ندرت نه مثلا رنج بتا اگه خیلی بالا باشه ممکنه بیبیچک نشون نده

بهرحال اول ازمایش برو بعد این دمنوش هارو بخور

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
به ندرت نه مثلا رنج بتا اگه خیلی بالا باشه ممکنه بیبیچک نشون ندهبهرحال اول ازمایش برو بعد این دمنوش ...

میگم پروژسترون ۲ هفته وقت داره اثر کنه من یکشنبه زدم یکشنبه دو هفته دیگ اگ نشدیم میرم ازمایش میدم اگ باردار نبودم باز پروژسترون میزنم

منم تنبلی تخمدان دارم قبلا ماهی دوبار پریود میشم

الان دو ماهه دیگه پریود نمیشم

ماه پیش رفتم دکتر پروژسترون داد یه هفته بعدش پریود شدم

این ماه قرار بود ۱۳ ام پریود بشم ولی تا امروز هیچی نیومده 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

منم تنبلی تخمدان دارم قبلا ماهی دوبار پریود میشمالان دو ماهه دیگه پریود نمیشمماه پیش رفتم دکتر پروژس ...

باردار نیستید    حتما روز ۱۶ پریودی دوفاستون بخور روزی ۱ دونه تا ۱۰ تا  تا چند ماه بهور ک مرتب بشه منم تنبلی شدید تخمدان اادرم pco هم هیتم کیستم هم دارم 

تازه این ماه میخواستم درس اقدام گنم باز پریودیم بهم ریخت نمیدونم چخبره

باردار نیستید حتما روز ۱۶ پریودی دوفاستون بخور روزی ۱ دونه تا ۱۰ تا تا چند ماه بهور ک مرتب بشه م ...

نه مجردم 🥲

منم pco 😭😭

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: