2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امان از دعا و طلسم 

خدا لعنتشون کنه خداکنه آب خوش از گلوشون پایین نره 

همه میگن صوت بقره هرروز بذاری و مقاومت کنی و حتما ادامه بدی حداقل تا ۴۰ روز 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

از کحا میدونی واسشون دعا گرفتن؟

ی روز ی قفل تو خونمون پیدا شد بعد عاشق هم بودن ولی به یکباره کلا رفتار دامادمون عوض شد ب طوری ک حتی با حرف زدن با خوارهرمم متنفره

امان از دعا و طلسم خدا لعنتشون کنه خداکنه آب خوش از گلوشون پایین نره همه میگن صوت بقره هرروز بذاری و ...

ایشالا خیر نبینن خواهرم ی چشش اشکه یکیش خون سوره بقره باید خودشم بخونه یا فقط صوتش رو بزاره؟.  

ایشالا خیر نبینن خواهرم ی چشش اشکه یکیش خون سوره بقره باید خودشم بخونه یا فقط صوتش رو بزاره؟.

اگه داشته باشه حالش بعد میشه با شنیدن صدای صوت بقره.منم دارم ولی هی میزارم هی قطع میشه 

ی روز ی قفل تو خونمون پیدا شد بعد عاشق هم بودن ولی به یکباره کلا رفتار دامادمون عوض شد ب طوری ک حتی ...

لعنت کنه خدا. لعنت ابدی کنه ، ببین سوره بقره را ک انجام بده،ولی حتپا پیش دعا نویس برو،دعا دلگرمی بده تا اون سوره بقره اثر کنه،زندگیشون نپاشه از هم.خیلیم پول میگیرن

عزیزم ی چیز میگم واقعا انجام بده خواهرت

خیلی دعای سردی بین زن و شوهرو از بین میبره

الکی پیش دعانویس نرو ک ۹۰ درصدشون کلاه بردارن

یکم اسفند رنگی 

ی تیکه کوچولو از لباس زیر همسرش

ی تیکه هم از لباس زیر خودش 

اگر امکانش براتون بود ی تیکه هم مدفوع سگ با هم دود کنید تو خونه 

باطل میشه انشاالله 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

نه صوتش رو بذاره تو خونه پخش شه 

از گوگل دانلود کن تندخوانی بقره یک ساعت و ۲۰ دقیقس 

کلن همه وقتی انجامش میدن اولاش شرایط ممکنه بدتر بشه ناراحتی ها بیشتر بشه کار شیاطینه که نذارن ادامه بده ولی باید ادامه بده تا درست شه 

منم میخام پریودیم تموم شد بذارم انشاالله بتونم ادامه بدم 

یبار گذاشتم تا یه هفته بیشتر نتونستم ادامه بدم 

عزیزم ی چیز میگم واقعا انجام بده خواهرتخیلی دعای سردی بین زن و شوهرو از بین میبرهالکی پیش دعانویس نر ...

مدفوع سگ شنیده بودم ولی لباس زیر اولین بارم بود 

منم انجام بدم

اینو انجام بده امیدوارم تاثیر داشته باشه .خودم هنوز نشده انجام بدم

یعنی من که رفتم پیش دعانویس تاثیر نداره ؟

دعا نویس من آیه قرآنی بود دعاهاش