2777
2789

که میپرستنش با هر دینشون با هر اعتقادشون باور دارن خدا هست خب ....ولی من کسایی رو دیدم اتئیستن خدارو باور ندارن اصلا اعتقادی به وجود خدا ندارن ( دو سه نفر دورم دیدم خیلی ریلکس گفتن ما اتئیستیم..) ولی چرا زندگیاشون عالیه؟ چرا داره خوب پیش میره همه چی براشون ؟ چرا خوشبختن؟🙂💔

چرا من بدبختم

کاربری دست دونفره🦋🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درباره اونها

خب اون دوستان هستن که خدارو قبول ندارن، خداکه بنده هاشو یادش نرفته و اگرم دوسش نداشته باشن، رحمتش رو ازشون سلب نمیکنه ولی خب این مختص این دنیاس

نمود عقاید اعمال و باور های ما 10 درصدش اینجا معلوم میشه و 90 درصد در عالم بعد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

فک میکنی 

اصلا اعتقاد نداشته باشی به خدا زندگی سخت تر میشه 

خب خیلیا رو خدا میریزه به پاشون تا صداش نکنن

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

درباره اونها خب اون دوستان هستن که خدارو قبول ندارن، خداکه بنده هاشو یادش نرفته و اگرم دوسش نداشته ب ...

درسته بنده هاشن ولی چرا منی ک عاشق خدام ولم کرده ولی اونو سفت چسبیده همه‌چی بهش داده ینفرم نیستن خیلیان ک خوشبختن

کاربری دست دونفره🦋🌸

ببین منم اطرافم دیدن که اصلا اعتقادی به خدا ندارن خییییلی زندگیاشون عالی بعد از یکی پرسیدم گفتم چرا اینا هیج اعتقادی ندارن ولی زندگیشون از ما بهتره مشکلات ندارن طرف گفت خدا تو این دنیا داره مهلت بهشون میده برا همین همه چی به اونا داده تو اوم دنیا مجازاتشون می کنه

خدای مهربون ب همه آدما عقل و هوش داده

خب اوناهم تونستن شرایط زندگیشونو خوب کنترل کنن وبموقع و خوب تصمیم گیری کنن

بنظرم شرایط زندگیشون بخدا ربطی نداره،،، خدا خوشحال میشه ک بنده هاش موفق باشن ولی خب بعضیا ناشکرن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
درسته بنده هاشن ولی چرا منی ک عاشق خدام ولم کرده ولی اونو سفت چسبیده همه‌چی بهش داده ینفرم نیستن خیل ...

ولت نکرده، مطمئن باش

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ببین منم اطرافم دیدن که اصلا اعتقادی به خدا ندارن خییییلی زندگیاشون عالی بعد از یکی پرسیدم گفتم چرا ...

هییی چی بگم حتی اینقد حالم بده دلم برا مجازات شدنشونم سوخت😭

کاربری دست دونفره🦋🌸