2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گرم ۴۱۰۰  حدود دو هفته پیش خریدم ۱۶۰ میلیون طلا نو دارم استفاده میکنم توام منتظر نمون برو بخر. ولی سریع نفروش

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

من امروز طلا خریدم.چون پول تو حساب فایده نداره با این تورم.

تا دیروز ۴۱۶۰ بود من امروز س ۱۲ رفتم خرید.وارد مغازه شدم این قیمت بود. تا خواست حساب کنه شد ۴۱۸۰ و الانم ۴۱۹۰ هست لحظه ای میره بالا.منم گفتم حساب نیست همون قیمت لحظه ای ک اومدم حساب نکنید نمیخرم. مستعمل هم گرفتم ولی سالم.با ۵ درصد سود فقط.اگه بمونه روز ب روز گرونتر هم میشه.قیمت طلای جهانی با سیاست مرتبط هست.تحولات سیاسی ماه اخیر کلا حساب کتاب همه ی خانوم ها و بهم زد.نگا چیزی ک تو این مملکت بالا بره پایین نمیاد.طلا سال ۹۶ گرمی ۶۰۰ هزار بود یهو اومد ۲ تومن.تت پارسال ۲و خورده بود یهو اومد ۳۸۰۰ الانم ۴و ۲۰۰.

یعنی هیچی پایین نمیاد.میبرن بالا نهایت ۱۰۰ تومن میارن پایین.

مستعمل خوب نیست؟

چرا من النگو خریدم سالم هم هست.وقتی طلای نو رو بخری ببری خونه مستعمل حساب میشه.حالا چه یک روز استفاده کرده باشی چه چند سال.بخوای بفروشی ازت مستعمل میخرن.بعضی اگه خیلی نو باشه ب عنوان نو میفروشن با سود و اجرت اینا.ولی اگه یکم کهنه تر باشه ب عنوان مستعمل.ولی بگردی سالم هم پیدا میشه

طلای مستعمل اگه بخواد بفروشه راحت فروش میره؟

اره چرا فروش نره فاکتور میگیری دیگه بعضی کارا هستن با درصد پایین فروش میشه مثلاً دو یا سه درصد که فکر میکنم از طلای آبشده مطمعن تر هست

متاهل