2777
2789
عنوان

موفقیت کاری

156 بازدید | 9 پست

خانما سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشین

من بخاطر یه سری شرایط نمیتونم درس و دانشگاهمو ادامه بدم ولی خیلی دوست دارم یه کاری شروع کنم که آینده خوبی داشته باشه موفقیت برام رقم بزنه کارهایی مثل خیاطی و آرایشگری و اینا امتحان کردم ولی علاقه ای ندارم و نمیتونم ادامه بدم خیلی دوست دارم مثلاً یه کاری باشه گروهی و نیازی به مدرک خاصی نداشته باشه اگر خودتون یا دورو وریاتون همچین کاری انجام میدن میشه بهم بگید چه کاریه 23سالمه خیلی دلم میخواد پیشرفت کنم و ذهنم و درگیر یه هدفی کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونید از برنامه نویسی شروع کنید و به درآمد میرسید تقریبا هم سن و سال هستیم و اینم بم ما در یه شهر دورافتاده زندگی میکنیم من درس خوندم ولی رشته معماری و در شهرمون هیچ کاری براش نیست و من دیدم که دارم بیکار میشم و آیندم خراب میشه سریعا رفتم هرجور شده برنامه نویسی یاد گرفتم تقریبا چهار ماهی میشه که پروژه های تحت وب خودم رو به درآمد زایی رسوندم و الان خوشحالم از این اتفاق ... برنامه نویسی طوریه که نیاز نیست جای خاصی باشی حتی روستا زندگی کنی و اینترنت باشه میتونی کسب درآمد کنی الان سایت های من بعضی وقتا نصف شب وقتی من خوابم تراکنش داره و صبح پامیشم میبینم برام پول اومده

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏

آهان مرسی عزیزم شما پیش چه کسی آموزش دیدین؟

من آموزشگاه فنی حرفه ای رفتم اولش زبان پایتون میگفتن اصلا یه مدت طولانی گیج شدم انقدر بد بود یعنی استاد یه چیزی میگفت و میرفت اصلا درک نمیکردم بعد یکی بهم مشاوره داد تو گروه های برنامه نویسی و گفت برو دوره ی 12 قدم استاد نیکزاد رو ببین البته قبلش چند دوره یوتیوب اینا هم ناقص دیده بودم ولی اصلی ترین دوره که کمکم کرد دوره ی 12 قدم استاد نیکزاد بود

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏

آهان مرسی عزیزم شما پیش چه کسی آموزش دیدین؟

سلام من دوره های زیادی استفاده کردم بیشترشون به درد نخور بودن بهترین دوره که دیدم دوره های آقای سام نیکزاد از مجموعه ی آواسام بود که تونستم باهاش برنامه نویس بشم دوره 12 قدم و دوره ی پروژه محور دیوار ایشونو دیدم