2777
2789
عنوان

کلاه برداری

138 بازدید | 16 پست

بچها توروخدا میشه بیاین سوال دارم..مامانم دیروز از توی دیوار یکه گاز پیدا کرد زنگ زدیم به مرده قرار شد با اسنپ برامون بفرسته مام پولو بریزیم بعد اول گفت اسنپ گرفتع بعدش لغو کرده انگار مامانمم گفت هزینه اسنپ چون زیاد میشع اشکال نداره پولو که ریختیم براتون یکی دوروز نگه دارین تا دامادم بیاد وسیلع داره دیگه پول اسنپ ندیم ما امروز مرده پیام داده که چرا مزاحم میشین و نمدونم با خط دیگه دارین مزاحمت ایجاد میکنید منم خاموش میکنم گوشیمو و بلاک کرد در صورتی که کا اصلا دیگه زنگ نزدیم بهش الان منو بلاک کرده ی ادرس و شماره تماس فقد فرستاده بود قبلن بنظرتون امیدی هست ؟💔

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

بخدا بعد کلی پول جمع کردن مامانم توست یک گاز بخرع و پیدا کنه الان چکار کنیم ما 🤦🏻‍♀️💔

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بایدبه پلیس فتا بگین

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

پلیس فتا

چجوری کجا بریم بنظرت تاثیری داره ؟اخع کسیم باهاشون نیست 

بایدبه پلیس فتا بگین

با همون شماره و ادرس میتونن کاری کنند ؟رسید واریزی پولو داریم با یه آدرس که نمیدونم درست داده یا نه 

الان با مامانم داریم میریم به همون ادرسی که داده بود 

هزینه رو همه رو دادید؟حداقل نصف می‌دادید 😑

خیلیییی ساده گری کردیم اخع گفت اسنپ گرفتع فرستاده اصلا به عقلمون نیومد همچین چیزی

به نام خدا خیر امیدی نیست

وااای نگو توروخدا 😭

چرا انقدر ساده این اخه

دارم خودمو فوش میدم واقعا نمیدونم با چه عقلی همچین کاری کردیم

@pariy_daryayi بیا راهنمایی کن پری ، من سر در نمیارم تو تجربشو داشتی کمک کن

برو پلیس فتا شکایت کن فیش واریزی و ادرس و هرچی داری رو ببر اونجا پیگیری میکنن ولی باید هزینه کنی و تمبر باطل کنی و فلان...

بعدشم زنگ بزن پشتیبانی دیوار خبره بده اونام پیگیری کنن.

انشالله که پیدا میشه 

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂