2777
2789
عنوان

همه طردم میکنن

594 بازدید | 43 پست

حس میکنم کسی منو حساب نمیکنه چا تو خونه چه مدرسه چه فامیل هیچکس منو یه دوست صمیمی و قابل اعتماد و احترام نمیبینن بخدا اخلاقمم بد نیست خیلی مهربونم حتی بهتر از آدم های دوروی اطرافشونم بازم من فقط یه آدمیم که هر کی تنهاس میاد سراغم 🥲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا خیلیم پرانرژی حرف بزنم صمیمی رفتار کنم بازم فردا همین اشو همین کاسه 😐🥲

احساس میکنم جدیدا خیلی از دوستیا شده استفاده 

بر فرض یادمه یه دانش اموز داشتیم خرخون بود پزشکی قبول شد،اولین بار من و اون باهم رفیق شدیم من همیشه خودشو دوست داشتم و هیچوقت بخاطر منفعت کنارش نبودم یعنی خودشو دوست داشتم

حالا بچه های کلاس واسه استفاده‌ درسی و اینا میچسبیدن بهش که اره ما دوستیتم

یا پولدار باشی میان سمتت

متاسفانه دوستی واقعی کمه 

و خدای آن سوی آسمان،نزدیک‌ تر از قلب به من🪄✨
احساس میکنم جدیدا خیلی از دوستیا شده استفاده بر فرض یادمه یه دانش اموز داشتیم خرخون بود پزشکی قبول ش ...

اخه میدونی من با هرکی دوست میشم کلا منو صمیمی نمیبینن در حالی که من حس میکنم دیگه صمیمی شدیم رفت در حد درس اینا صحبت میکنن میرن😐

منم همینم درکت میکنم 

خیلی بده تنهایی

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

منم همینم درکت میکنم خیلی بده تنهایی

بعضی وقتها همه باهام بد رفتار میکنن انگار یه بچه یتیمم تو چشماشون انگار ازم متنفرن در حالی که من با کسی بد حرف نمیزنم 

اخه میدونی من با هرکی دوست میشم کلا منو صمیمی نمیبینن در حالی که من حس میکنم دیگه صمیمی شدیم رفت در ...

منم مثل توام فکر میکنم طرف رفیقم شده

کاش میتونستم بهت راهکار بدم چون واقعا اینی که میگی موضوع منم هست

و خدای آن سوی آسمان،نزدیک‌ تر از قلب به من🪄✨

الان مثلا خیلی حال اونایی که دورشون شلوغه خوبه همینا بیشترین اسیبو میبینن همینا ادما رفیقا خانواده تا همیشه کنار ادم نیستن بخوای فکرشو کنی همه تنها هستن 

بهتره از تنهاییت لذت ببری نه عذاب بکشی بهترین دوستم برای خودت باش

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️