2777
2789
عنوان

بچه گربه

93 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز من یه بچه گربه خیلی کوچیک توی خیابون پیدا کردم ک پر از گل و خاک بود بردمش دکتر گفتن ک عفونت داره و اندام جنسیش تشکیل نشده

یعنی توی ادرار و مدفوعش تداخل ب وجود اومده

خیلی هم کوچیکه اندازه کف دست

حالا پیش خودمه نمیدونم باید چیکارش کنم دکتر گف ممکنه زنده نمونه میخواستم ببینم اگر شما تجربه ای چیزی دارید ب بنده بگید 

بی نهایت وابستش شدم

و امروز اصلا شیر نخورد 

خیلی دلم براش میسوزه🥲💔

هر موجودی سرنوشتی داره شما تلاش خودت رو کردی

اوردمش گذاشتمش ی جای گرم و شربتی ک دکتر گفت و بهش میدم ی پمادم هست ک میزنم ب پشتش ک عفونت داره ولی این شیر نخوردنش عذابم میده هر دو دقیقه ی بار میرم ببینم در چ حاله شبا همش خواب میبینم بی زبون تلف شده  همشم خوابه🥺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گاندی یه جمله خوب داره گفته میخواهید فرهنگ و تمدن یه جامعه رو بفهمید نگاه کنید مردمش با حیوانات چه رفتاری دارند ....وسلام

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....
گاندی یه جمله خوب داره گفته میخواهید فرهنگ و تمدن یه جامعه رو بفهمید نگاه کنید مردمش با حیوانات چه ر ...

قربونت عزیزم🥲❤ خیلی طرز فکرا و دلا باهم فرق داره خیلیییییی

دیشب خواب دیدم این بچه روی پاهاش وایساده و تو خواب چنان خوشحال بودم و ذوق کرده بودم.... بیدار شدم صبی رفتم تو اتاقم بهش سر بزنم دیدم بدنش یخه گذاشتمش وسط پتو ک گرم بشه ولی هی دهنشو باز و بسته میکرد.... حالا هم از این دنیای ظالم رها شد. خدا میدونه هر کار از دستم برمیومد کردم براش

امیدوارم ازم راضی بوده باشه💔

ولی یه غم بزرگی تو دلم نشسته.... با اینکه خودم سگ دارم و دوتا گربه حتی پرنده هم دارم ولی حاضر بودم اگه خوب بشه خودم نگهش دارم. ولی خب نشد. مرسی ازتون ک اومدین توی تایپکم و باهام همدردی کردین

دیشب خواب دیدم این بچه روی پاهاش وایساده و تو خواب چنان خوشحال بودم و ذوق کرده بودم.... بیدار شدم صب ...

آخی عزیزم. تو تلاش خودتو کردی پس نباید عذاب وجدان  داشته باشی. دیگه خودش بیشتر از اون طاقت نیاورده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز