2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزنی روایت وصایای پیامبر ب امام علی درباره ی همبستر شدن برات میاد

درسته عزیزم همشون

منتها اینا توصیه های اخلاقی هستن که عمل نکردن بهش میتونه منجر به این موارد بشه، یعنی همیشه قطع به یقیین این عواقب براشون نیست ولی احتمالش هست

ولی در کل بهتره رعایت بشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
درسته عزیزم همشونمنتها اینا توصیه های اخلاقی هستن که عمل نکردن بهش میتونه منجر به این موارد بشه، یعن ...

اره راس میگی نمونه ها انجوریم دیدم منتهی مسئله اینجاس من الان مجردم ولی دراینده قراره مجبور بشم با شخصی ک نسبت بهش هیچ کششی ندارم و ازش خوشم نمیاد رابطه برقرار کنم منتهی برای میل پیدا کردن برای برقراری رابطه نیاز دارم شخص دیگه ای رو تصور کنم ک مقابلمه عاشق شخص خاصیم نیستم ک بخوام اونو تصور کنم و اصلن نمیدونم جواب میده این روش یا ن ولی اگ جواب داد میترسم این باعث بشه رو بچه تاثیر بزاره

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

اره راس میگی نمونه ها انجوریم دیدم منتهی مسئله اینجاس من الان مجردم ولی دراینده قراره مجبور بشم با ش ...

هیجوقت تحت همچین شرایطی ازدواج نکن

ازدواجی که به میل یکی از طرفین نباشه از اساس باطله و 

در ثانی غیر از لحاظ شرعی، غیر اخلاقی هم به شمار میاد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
هیجوقت تحت همچین شرایطی ازدواج نکنازدواجی که به میل یکی از طرفین نباشه از اساس باطله و در ثانی غیر ا ...

مجبورم وگرنه چن نفر این وسط کشته میشن خودم رضایت دارم ولی نسبت ب اون فرد کشش جنسی ندارم

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم