دختر داییم داد کنکورش رو میگفت خیلییی سخت بوده برام
البته الان لیسانس زبان هست
ولی درکل میگفت واقعا سخت بود برام
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درکل میگفت خیلی سخت بود یکمم پشیمونه میگه کاش توی این راه نیومده بودم
ولی بنظر خودم رشته باکلاسیه😂😂♥️
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
سلام عزیزم میخوام کنکور فرهنگیان زبان بدم، سطح زبانمم ی چیز بین متوسط و ایناس، کلاس زبانم نرفتم میخوام ثبت نام کنم حالا میشه بگی چیکار کنم و چه کتابایی بگیرم اصلا امیدی هست که قبول شم
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
نترس کلی توی یوتیوب میتونی ویدیو آموزشیشون رو پیدا کنی بخونی با سطحی که داری با برنامه قلمچی شروع کنی تا فروردین اینا تمومی و مرور میکنی تا اردیبهشت در کنارش هم ترمیم معدل انجام میدی