2777
2789
عنوان

کنکور زبان

58 بازدید | 10 پست

کسی هست راهنماییم کنه برا فرهنگیان زبان چه کتابایی بخرم چیکار کنم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

دختر داییم داد کنکورش رو میگفت خیلییی سخت بوده برام 

البته الان لیسانس زبان هست 

ولی درکل میگفت واقعا سخت بود برام 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دختر داییم داد کنکورش رو میگفت خیلییی سخت بوده برام البته الان لیسانس زبان هست ولی درکل میگفت واقعا ...

دبیر زبانه؟  

یا خدا

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیر زبانه؟ یا خدا

نه هنوز داره میخونه برای مدرک بالاتر 🥲

درکل میگفت خیلی سخت بود یکمم پشیمونه میگه کاش توی این راه نیومده بودم 

ولی بنظر خودم رشته باکلاسیه😂😂♥️

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نه هنوز داره میخونه برای مدرک بالاتر 🥲درکل میگفت خیلی سخت بود یکمم پشیمونه میگه کاش توی این راه نیو ...

اها😂🥲چیکار کنیم خدایا تجربی سخته اینم سخته چ غلطی بکنم دو سال کنکور تجربی دادم هیچی شد

سلام اگر سوالی دارین بفرمایید

سلام عزیزم میخوام کنکور فرهنگیان زبان بدم، سطح زبانمم ی چیز بین متوسط و ایناس، کلاس زبانم نرفتم میخوام ثبت نام کنم حالا میشه بگی چیکار کنم و چه کتابایی بگیرم اصلا امیدی هست که قبول شم

سلام خوبی کتابایFocus on vocabullary 1&2SPEAK ENGLISH LIKE an American Using english (betty Azar ...

سلام عزیزم مرسی 

یا خدا اسماشونو دیدم گرخیدم😂

سلام عزیزم مرسی یا خدا اسماشونو دیدم گرخیدم😂

نترس کلی توی یوتیوب میتونی ویدیو آموزشیشون رو پیدا کنی بخونی با سطحی که داری با برنامه قلمچی شروع کنی تا فروردین اینا تمومی و مرور میکنی تا اردیبهشت در کنارش هم ترمیم معدل انجام میدی 

سلام اگر سوالی دارین بفرمایید

سلام دوست عزیزم

میشه بگید چه کتابایی باید بخونم 

کلا از کنکور زبان هیچی نمیدونم

و اینکه خودتون این رشته رو خوندید؟

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚