2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن ولی مطمعن نیستم بازار کارش خوب باشه

حرفه ای  کلا کارش تو کارخانه هاس ودوسالم که طرح اجباری تو مراکز بهداشتی داری بعد طرحت میتونی ازمون بدی یا بری تو کارخونه هاو شرکت ها کار کنی ...واقعا واقعا بستگی به خودت داره مثل بقیه رشته ها پیراپزشکی

بله

این قضیه هم کاملا سلیقه ایه ... از نظر من بهداشت عمومی کارش نسبت به بقیه سبک تره وبیشتر کارهای مراقبتی و اموزشیه بهداشت محیط ایم که بیشتر جنبه بازرسی و بررسی داره و بنظرم برا اقایون مناسب تره حرفه ای که بیشتر به کارخانه ها وصنایع بزرگ برا سنجش کیفیت و... روحیه شما به کدوم نزدیک تره ؟

حرفه ای .....ولی بقیه ته دلمو خالی کردن چی کار کنم ...

کلا راجب رشته های بهداشت همه بد میگن اما از درون واقعا اینطوری نیس.من خودم اوایل اصلا رشته مو دوست نداشتم اما الان واقعا نظرم فرق کرده .بتظرم برو یکی از مراکز بهداشت نزدیک خونتون وکارشناس بهداشت حرفه ای شو پیدا کن وباهاش حرف بزن بعد تصمیم بگیر راجبش 

کلا راجب رشته های بهداشت همه بد میگن اما از درون واقعا اینطوری نیس.من خودم اوایل اصلا رشته مو دوست ن ...

مممنونم لطف کردین 

اگه برگردین بازم همین رشته رو انتخاب میکنین یا وایمیستین برا رشته ای مثل پزشکی و دندون ؟؟ 

مممنونم لطف کردین اگه برگردین بازم همین رشته رو انتخاب میکنین یا وایمیستین برا رشته ای مثل پزشکی و د ...

من زمان کنکورم واقعا شرایط دوباره کنکور دادنو نداشتم واین رشته برامن قطعا بهتر بود .اما اگه توانشو داری یکسال پشت کنکور بمونی وباهمه وجود درس بخونی بمون وگرنه همین رشته رو برو