kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 عنوان بچم سیزده ماهشه دلمدومی میخاد🥰🥹 165 بازدید | 5 پست دلم بچه دوم میخاد از یه طرف میخام اقدام کنم از کجا معلوم حالا حالا ها باردار بشماز یه طرف میگم از باردار بشم پسرم گناه داره ولی دلم میخواد پشت سر هم باشم باهم بزرگ بشنکیا بچه پشت سر هم دارن اذیت نمیشین ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸ 1403/07/26 | 10:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mydearest_0 عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1527 اذیت میکنن بیشتر از شما هم پسرتون اذیت میشه هر جور خودتون میدونین اما تجربه ای ک خواهرم داشت و گفتم خواهر زادم بعد از بدنیا اومدن بچه دوم خیلییی ضعیف شده بود آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر منـ....🕊🤍•••
13۸۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 10251 بچت اذیتت نمیکنه؟؟ منم بچم ۱۵ ماهشه دلم دومی میخاد ولی این خیلی اذیتم میکنه ب گو..ه خوردن افتادم دیگه بچه درست نمیکنم
nelo68 عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 13232 نیار الان داداش من هی به مامانم چیز میگه میگه شیر منو دادی خواهرم خورد منو شیر خشکی کردی اصلا جون ندارم🤣🤣🤣بچه ها هم باهم دیگه هی دعوا میکنن اعصابتون خرد میشه حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊
__rasta__ عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 3106 وای نکن چجوری میکشی بخدا خسته نشدی من ک پیر شدم ۱۵ماهشه خستم کرده از فضولی
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 بچت اذیتت نمیکنه؟؟ منم بچم ۱۵ ماهشه دلم دومی میخاد ولی این خیلی اذیتم میکنه ب گو..ه خوردن افتادم دیگ ... نه خدارو شکر پسرم آرومه ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸