2777
2789
دانشگاه تهرانمترم اول چادر بپوشم ضایعس؟😂کلا با چادریا اوکین بچه های دانشگاه یا نه؟!پس شومیز و اینا ...

تیپ خودت چطوریه

عه روزانه تهرانی ؟

منم دانشجو روزانه تهرانم روانشناسی 😃

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

اول تو سایتقراره این هفته برم مدارک حضوری تحویل بدمالبته کامل دانشگاهو دیدما

منم ثبت نام غیر حضوری کردم الان شنیدم ۱ آبان کلاسا شروع میشه و منم میخوام ۲۸ مهر برم برای ثبت نام دیر نیست؟ مال شما تا کی وقت ثبت نام حضوری است؟

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ثبت نام غیر حضوری کردم الان شنیدم ۱ آبان کلاسا شروع میشه و منم میخوام ۲۸ مهر برم برای ثبت نام دی ...

به من گفتن 29 مهر برم مدارک تحویل بدم و اوکی بشه

اون روزم میگن کی کلاسا شروع میشه

1 ابان واقعا؟

ونک زندگی میکنم. تامام
نه من علوم تحقیقاتم😂تیپ خودم آزاد.موفق باشی عالیه

😂😂😂

برو خوشتیپ کن خانم آزادی 😉

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

به من گفتن 29 مهر برم مدارک تحویل بدم و اوکی بشهاون روزم میگن کی کلاسا شروع میشه1 ابان واقعا؟

کجا گفتن عزیزم من سایت دانشگاهم رو نگا کردم نوشته بود ۲۵ تا ۳۰ فرصت ثبت نام حضوریه 

هرچی ام به مسئول ثبت نام زنگ میزنی برنمیدارن

.
کجا گفتن عزیزم من سایت دانشگاهم رو نگا کردم نوشته بود ۲۵ تا ۳۰ فرصت ثبت نام حضوریه هرچی ام به مسئول ...

کدوم دانشگاهی؟! 

من بابام تو دانشگاهم آشنا داشت

پرسید گفتن 29 مهر برم واس تحویل مدرک و برنامه کلاسی

نمیدونم کی شروع میشه فعلا

ونک زندگی میکنم. تامام
وآقا یعنی 1 ابان باید بریم؟😐💔چقد زود بنظرت شروع کلاسا تو هر دانشگاه متفاوته؟!تو کی میخوای بری واسه ...

دوست خواهرم رفته پرسیده گفتن ۱ آبان شروع میشه فعلا مام موندیم راهم خیلی دوره من میخوام ۲۸ برم برای ثبت نام از طرفی بعضی ها میگم به احتمال زیاد میمونه کلاسا بهمن شروع میشه 

نمیدونم چیکار کنم 

.
دوست خواهرم رفته پرسیده گفتن ۱ آبان شروع میشه فعلا مام موندیم راهم خیلی دوره من میخوام ۲۸ برم برای ث ...

عجب چرا بهمن؟!

ولی من فک کنم هفته دیگه شروع شه هاا

چون گفتن 29 بیاین به ما

ونک زندگی میکنم. تامام