2777
عنوان

سرفه شدید کودک

200 بازدید | 31 پست

پسر دوسال و نیمه ام آنفولانزا گرفته بود یه هفته بود خوب شده بود الان مجدد تب داره و سرفه های وحشتناک 

گلاب ب روتون اونقد سرفه میکنه تا بالا میاره

دکتر شربت کتوتیفن داده بود اونم اصلا اثر نداره 

کسی تو شرایط من بوده؟چی دادین تا خوب شد

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر تب داره بدنش عفونت داره حتما گلوش چرک کرده ببر دکتر چرک خشک کن بده

داده اونارم میدم 

برا سرفه اش کتوتیفن داده که اثر ندارع

امپول دگزا نزدن؟

پسر منم هر بار سرما بخوره اینقدر وحشتناک سرفه می کنه که حد نداره بخاطر سرفه اصلا خوابش نمیبره دارو هم هیچی فایده نداره ولی یک دوم امپول دگزا میزدن براش کم کم بهتر میشد 

توی خونه دستگاه بخور استفاده کن 

یا اینکه برو حموم اب داغ رو باز کن حموم پر بشه بخار چند دقیقه پسرت رو ببر داخل حموم نگه دار باعث میشه با تنفس گلوش نرم بشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خوب باید انتی بیوتیک مصرف کنه اسپری سالبوتامل یک پاف بزن سرفه هاش باید ببینی چطورین شربت مخصوص بدهشر ...

سالبوتامل رو دمتر سری قبل داده بود ماسک مخصوص هم داده بود چند بار زدم بعد بردم فوق تخصص ریه کودکان گفت اسپری سالبوتامل مرحله آخره درمانه 

شربت اسمویت هم خیلی خوبه یه نوع مولتی ویتامینه که بهبود دهنده ی سیستم تنفسی هم هست 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔