2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الله اکبر چی کار شما دارم 😂 خودم می‌خوام برم

ولی چه خوب میشد اگه این قابلیت اضافه میشد که میتونستی کاربرا رو بلاک کنی که بعضی کاربرا رو اصلا تو سایت نبینی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خانوما چرا نمیشه دعوت به دوستی داد به یکی ؟؟

سایت مشکل فنی داره طبق معمول

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ولی چه خوب میشد اگه این قابلیت اضافه میشد که میتونستی کاربرا رو بلاک کنی که بعضی کاربرا رو اصلا تو س ...

نو علا نور میشد 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
آخه خیلی خیلی واجب بود کارم🤦🤦

اینجا هر روز یجاش میلنگه. چاره نیس باید صبر کنی 

هعیییی از سایتم شانس نیوردم😂😂

با همه کم و کاستیاش اینجا رو ب پلتفرمای دیگه ترجیح میدم😂

باورت میشه تلگرامو واتساپمو ماهی یبارم چک نمیکنم 

با همه کم و کاستیاش اینجا رو ب پلتفرمای دیگه ترجیح میدم😂باورت میشه تلگرامو واتساپمو ماهی یبارم چک ن ...

مثل من از سراغ اونا نمی‌رم حتی اینستا هم زیاد نمی‌رم دیگه اینجا بیشتر به تجربه هام اضافه میشه💔😂

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔