2777
2789
یکی دیگه بزن

ندارم ببینم آزمایش چی میشه آخه 50 روزه عقب انداختم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
رفتم آزمایش دادم ساعت ده جواب میگیرم توکل بخدا

عزیزم امیدت ب خدا باشه هر چی خاستته بشه صلاحت انشاالله

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندارم ببینم آزمایش چی میشه آخه 50 روزه عقب انداختم

۵۰ روز خیلیه چطور تا حالا پیگیر نشدی

سابقه عقب انداختن نداشتی

بعد ۱۰ روز دیگ باید بری دکتر

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خسته نباشی قبلا هم عقب مینداختی بی بی چک تا زدی دوتا خط پررنگ شد؟

یه هفته پیش زدم منفی شد، صبح زدم سریع دوتا خط افتاد مثبت شد منم رفتم آزمایش دادم گفت ده بیا 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
۵۰ روز خیلیه چطور تا حالا پیگیر نشدیسابقه عقب انداختن نداشتیبعد ۱۰ روز دیگ باید بری دکتر

من نه نرفتم دکتر آخه دیگه خسته شده بودم، بی خیال شدم گفتم توکل بخدا، فکر نمیکردم شاید باردار باشم 

انشالله که یه نینی خوب داشته باشید اگه جواب آزمایش اومد بگید 😊😊😊

حتما اعلام می‌کنم دعا کنید بعده 13 سال، البته من خیلی دوماه خواب میبینم و تو فالم میگفت تو آبان ماه بارداری داری و خبر بارداری بهت میرسه امید بخدا

آزمایش چیشد؟

عزیزم منفی بود خانم اومد گفت مگه بی بی مثبت نشد گفتم چرا حای همسرمم دید دوتا خط داشت گفت من یبار دیگم آزمایش چک کردم ولی منفی بود، آخه هنوزم پریود نشدم، نمیدونم چیکار کنم🥲