2821
2789
عنوان

جذب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7636 بازدید | 20 پست

اصلا سمتش نرووو غذاهم درست نکن تا بفهمه زن کلفت نیست مردی که بلد نیست با زنش درست رفتار کنه نشون میده شخصیت خانوادگی نداره. حتما مادرش یه چیزی بهش گفته اونم اعصبانی شده این جور وقتایی سوال پیچش نکن بزار اروم شد ازش بپرس . اونم مرده غرور داره ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانما وقتی شوهرتون اعصبانیه این جور وقتا شما کاملا منطقی بشین .. اصلا سوال پیچ نکنید . بیتفاوت باشین .. تیکه نندازین ... وقتی اروم شدم بعد از شام جلو تی وی یا شب قبل از خواب تو رخت خواب ازش بپرسین .. بعدشم یه زن باید نقشش چنان تو زندگی پررنگ باشه مخصوصا جلو خانواده همسرش که همه شما رو همه کاره بدونن این و ب اطرافیان بفهمونید که شوهرتون بدون هماهنگی شما کاری نمیکنه که 4 نفر سو استفاده نکنن ای وسط. 

تازه من کارمندم حقوقمم بیشتر از اونه ولی کارتما ازم گرفته خیلی نامرده البته خیلی جاها مقصر من بودم م ...

شما چرا خودتو خسته میکنی وقتی رفتارش درست نیست .. سرکار نرو . خودش باید خرج زندگیشو بده . تو خودت باید کارت اون و میگرفتی ن اون مال تورو .... داری شل می گیری بهش روش داره زیاد میشه بهش اجازه نده دیگه سر کار نرو

چکار کنم شوهرم جذبم بشه.اونقدری ک به خانواده مخصوصا مادر و خواهرش توجه میکنه به من نمیکنه

اصلا پیش شوهرتون بد خانوادشو نگین ولی پیش خانوادش بهشون بفهمون که شوهرتون کاری ب کارشون نداره . تا اونا دلسرد بشن .

پیش شوهرتون درموردشون حرف نزنید یاداوری نکنید و شوهرتونو ب خودتونو زندگیتون ومناسبتانو کلا ب خودتون سرگرمش کنید تا وقتی برای فکر کردن ب اونا نداشته باشه کم کم دلسرد میشه ازشون. اصلا حساسیت نشون نده چون ب عنوان نقطه ضعف استفاده میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز