2777
2789
عنوان

درد ودل

69 بازدید | 1 پست

سلام مدیرمون و بچه هاش رومخن من کارم پذیزش مدرسس روابط  عمومی این میزاره بچه ها که رفتن وقتی که از خستگی  هلاکم میگه فلان کارو  کن 

بچه هاشم که شیطووون همین جوری تو مدرسه ولن خود بچه های مردم کمن  اینا که میرن بایددنبال بچه های این خانم باشم 

اصلااااااا دلم باهاش صاف نمیشه  به دوستم گفتم که اون جاست گفت این آدم موذیه

خدا یا شر اینو بچه هاشو از سرمن کم کن 

فقط اون لحظه که دیگه من هلاکم کشوهامم قفله 

هی تر تر  زنگ این کارو کن اون کارو کن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

شاغل بودن واقعا سخته 

منم بیدار شدم دیدم مربی رانندگیم پیام داده بنده خدا با کلی شرمندگی ک نیا امروز حالم خوب نیس داشت توجیه میکرد ک قانعم کنه نرم و کلی معذرت خواست 

خدا میدونه گیر چ جور آدمایی افتاده ک برای مریضی ک دست خودش نیس فکر میکنه باید ازم معذرت خواهی کنه و قانعم کنه