2777
2789
منم ی درمانگر پیدا کردم دارو هم مصرف میکنم .تو تاثیری هم دیدی .چیا داده مصرف کنی

من ۳ ماهی یبار مکملامو عوض میکنه یادم نیست ولی در کنارش واکسن زدم . اوزون تراپی میکنم هر ماه و اینکه کلوپوسکوپی کردم و رژیم رعایت میکنم اصلا و ابدا به خودم استرس نمیدم و هیچ جا مطالبی درموردش نمیخونم فقط به حرف دکترم گوش میدم من زخم دهانه رحمم گرفته بودم که الان زخمم خوب شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینترنت منو روانی کرده .روحو روانمو خورده

دیگه اونجا هیچی نخون همش دروغه و اگه اینستا داری این پیجایی که الکی خودشون درمان گر معرفی میکنن اعتماد نکن فقط و فقط استرست دور کن آرامشت حفظ کن و به دکترت گوش بده چند وقته مبتلایی ؟

تو این یک سال از اول درمانت شروع کردی یا تازگیا

من ۷ ساله با نامزدم رابطه داریم .دوران دوسی نامزدی و الان هم عقدیم .هیچ خارش سوزش و... نداشتم 

بعد از جلسه ۳م لیزر .سری مخصوص نداشت .یهو عبونت گرفتم اولین بارم بود .ی دونه هایی دیدم و چندتا دکتر نشون دادم تا اخر سر تشخیص زگیل دادن 

حدود ۳ ماه پیش 

ی سری مکمل تقویت ایمنی میخورم 

حالا اسم هم نوشتم برا واکسن

من ۷ ساله با نامزدم رابطه داریم .دوران دوسی نامزدی و الان هم عقدیم .هیچ خارش سوزش و... نداشتم بعد از ...

دوران طلایی درمان ۶ ماه تا ۱ سال اول مبتلا شدن بیماره 

فقط پیگیر درمانت باش به هیچی هم فکر نکن فکرتو درگیر کنی