2789
عنوان

هم سنیای من 😭

191 بازدید | 17 پست

همش کافه و شهربازی و گردشن طرف ازدواج نمیکنه که بتونه راحت با دوستاش بگرده 

اون وقت من یه رفیق دارم اون پست کنکوریه نمیاد بریم بیرون 

دانشگاه چند روز دیگه باز میشه البته ولی میترسم  تو دانشگاهم رفیقی پیدا نکنم

چند سالته

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اقا یچیزی بهت بگم؟ نگرانش نباش یه عالمه دوست پیدا میکنی فقط حواست خیلی باشه ۹۹٪ دخترای دانشگاه غیر قابل اعتمادن سعی کن معمولی باشی حتی صمیمیم شدی هیچی به هیچکس نگو ، نظرم خاستن بدی راجب کسی هرچی غیبت هرچی در حد ی ری اکشن خنده معمولی بده و (نمیدونم)

اقا یچیزی بهت بگم؟ نگرانش نباش یه عالمه دوست پیدا میکنی فقط حواست خیلی باشه ۹۹٪ دخترای دانشگاه غیر ق ...

لایک

دوستی دانشگاه هیچوقت مثل دوران مدرسه نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

20

من ۲۱ سالمه ازدواج کردم بچمم ۱ سالشه

الان همه دوستام دانشگاه و تفریح و مسافرت و عشق بازین ولی من اومدم دنبال عشق تو شهرستان

سالی دوبار دوستامو میبینم پدر و مادرمم همین

ولی بیخیالی طی میکنم

قرار نیست همه زندگیشون شبیه هم باشه

تو همینجوریشم خوشبختی چون حس میکنم خانوادت خوبن

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
من ۲۱ سالمه ازدواج کردم بچمم ۱ سالشهالان همه دوستام دانشگاه و تفریح و مسافرت و عشق بازین ولی من اومد ...

خب تو حداقل ازدواج کردی 

من نه مثل تو ازدواج کردم 

نه مثل دوستات تفریح و عشق حال دارم 

خب تو حداقل ازدواج کردی من نه مثل تو ازدواج کردم نه مثل دوستات تفریح و عشق حال دارم

چرا منتظری یکی بیاد تفریح برات بسازه

خودت سرگرمی تفریح درست کن

باشگاه برو یه ورزشی یاد بگیر

یا یه حرفه رو یاد بگیر خودتو خلاصه نکن تو درس دانشگاهت

اگر زیاد تو اجتماع باشی دوستای زیادیم پیدا میکنی

من هیجده سالگی رفتم سرکار یه عالمه دوست پیدا کردم

تو مدرسه یه اکیپ داشتم که هنوزم هستیم

یه رفیق دارم که هنوزم اون میاد و منم میرم میبینمش

تو باشگاهی که میرفتم چندتا دوست پیدا کردم

الان با زن دوستای شوهرم دوستم

کلا همه جا درحال دوست پیدا کردنم 

ولی اولش باید یاد بگیری خوش صحبت باشی خودتو بیشتر دوست داشته باشی بیشتر بخندی و زندگی رو آسونتر بگیری