2777
2789

تو رو جان عزیزتون دعا کنید براش زندگیم تصادف کرده زیر عمله حالش بده تو رو خدا دعا کنید اگه بره منم میمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمد خوندم خداشفا بده .صبور باش عزیرم خدابزرگه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دعاش کردم نامزدته!؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

عزیزم براش صلوات فرستادم

آیه الکرسی هم خوندم

خبر حال خوبش رو توی همین تاپیکت میذاری انشاالله

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نذر کن اگه حال شوهرت خوب شه به مدت هفت سال آش فاطمه زهرا بپز من لب مرگ بودم یه ساعت دیرتر عمل میشدم می مردم مادربزرگم اینا نذر کردن انگار معجزه بود الان هم هرسال اش میپزیم امیدوارم شوهرت بهبود پیدا کنه

تو سایت بود عزیزم برات کپی کردم صلوات هم فرستادم 🌸

✨🕊In order to enjoy life fly in your own sky