2777
2789
عنوان

نظر بدین

74 بازدید | 7 پست

پسرم امروز مدرسه دعوا کردن کلاس اول سر چیز مسخره بعد اون همکلاسیش با لگد کفش زد تو شکم پسرم که افتادو گریه کرد ازون موقع میگه زیر نافم درد میکنه البته یکم 

جای من باشید مادرشو پیدا میکنید یا چیکار میکنید؟

چجوری به پسرم یاد بدم که کلا دعوا نکنن؟بگم توهم بزن؟یا فرار کن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن دیگ لازم نیس مامانشو پیدا کنی دعوا بوده دیگ ولی آرع ب پسرت بگو وقتی زدنش بزنه منک باشم همینو ب بچه ...

اخه از دعوا میترسم .من گفتم دور شو فرار کن که دعوا نشه بلایی سرش بیارن اخه این عمل کرده شکمشو میترسم

اخه از دعوا میترسم .من گفتم دور شو فرار کن که دعوا نشه بلایی سرش بیارن اخه این عمل کرده شکمشو میترسم

خب پس کلا بگو کاری ب کار کسی نداشته باشه ولی خب اونم کار نداشته باشه بچه مریض زیاده خدایی 

خب پس کلا بگو کاری ب کار کسی نداشته باشه ولی خب اونم کار نداشته باشه بچه مریض زیاده خدایی

اره من اولین بارمه واقعا نمیدونم چی یادش بدم الان بگم هیچی نگو بدتر گیرش نیارن یا دعوا هم اینجوریه.بعد سر دعواها نباید به معلمشون بگم؟یا سرگروه؟

اره من اولین بارمه واقعا نمیدونم چی یادش بدم الان بگم هیچی نگو بدتر گیرش نیارن یا دعوا هم اینجوریه.ب ...

ب هر دو بگو 

قضیه عمل رو هم بگو ک بیشتر حواسشون باشه

ولی درکل بهش بگو از خودش دفاع کنه باید یاد بگیره و خب نگارانم نباش کم کم خودش یاد میگیره