2777
2789
عنوان

یاد یچی افتادم اعصابم خورد شد خیلی

115 بازدید | 11 پست

من قبلا با پسری دوست بودم ب شدتتتت به وجودش وابسته شده بودم دوسش داشتم

بعد قرار بیرون که میذاشتیم من با مترو میرفتم میرفتم محلشون درحالی که اون ماشین داشت و میومد جلو ایستگاه مترو و برگشتن هم به همین روال ، من نمیرسوند خونه، اون ماتحت گشاد مبارکش رو به زحمت نمی‌داد

جالبه منم اون موقع اوکی بودم با این شرایط 

منو میذاشت مترو و میرف

فاصلمون هم با احتساب ترافیک و... نهایت نیم ساعت میشد 

یبار نشد من برسونه 

یادش میوفتم از دست خودم عصبی میشم

آخه چرا اجازه دادم اینطور بهم بی احترامی بشه

این پسر حتی تاریخ تولد منم براش مهم نبود 

اصلا برنامه ای برای رابطمون نداشت

من نمیدونم چجوری ۳ سال ب پاش موندم

خیلی خودم زجر دادم

بیخیالهمه تجربه های این مدلی داشتیم مخصوصا تو سن کممهم اینه باعث شد خیلی چیزا یادبگیریم و بفهمیم ازی ...

اره منم اون زمان خیلییییی خام و بچه بودم

متوجه یه سری چیزا نبودم

عزت نفس نداشتم

الان کم کم دارم متوجه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اون زمان خیلییییی خام و بچه بودممتوجه یه سری چیزا نبودمعزت نفس نداشتمالان کم کم دارم متوجه م ...

بنظرم هرکی وارد زندگی آدم میشه یه دلیلی داره حالا چه دوست چه رابطه عاشقانه

خیلی تجربه ها بهمون میده مهم اینه ازشون درس بگیریم و درآینده استفاده کنیم

بنظرم هرکی وارد زندگی آدم میشه یه دلیلی داره حالا چه دوست چه رابطه عاشقانهخیلی تجربه ها بهمون میده م ...

فقط با این حرفا میتونم خودم قانع کنم

یجور انگار حکمتی توش بوده

ک من یاد بگیرم یه سری چیزارو

زنده ایی

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

اره منم اون زمان خیلییییی خام و بچه بودممتوجه یه سری چیزا نبودمعزت نفس نداشتمالان کم کم دارم متوجه م ...

عزیزم همه دخترا از این خریت ها داشتن مطمئن باش. مخصوصا زیر ۱۸ سال..همه دوستام اینجور بودن به پای ادمای سمی موندن تا ۲۰ سالگی و اون حدودا

ینی چی 😁

تایپک تعطیل شد فکر کردم تعلیق شدی

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

عزیزم همه دخترا از این خریت ها داشتن مطمئن باش. مخصوصا زیر ۱۸ سال..همه دوستام اینجور بودن به پای ادم ...

آخه من اصلا خیلی ساده بودم خیلی

حتی میدونستم خیانت هم میکنه

میدونستم چ آدم ناجوری

بازم مثل دیوونه ها میخواستمش