سلام بچه ها خوبین دیشب خواب دیدم شوهرم با یه زن دیگه ازدواج کرده و اون زن زایمان کرده بود همش زنه رو تو اغوشش میکشید و لچشو لا ذوق به همه نشون میداد بهش گفتم طلاقش بده ولی گفت عشقمه مادر بچمه گفتم خوب منم دارم برات بچه میارم گفت نه تورو میخوامنه بچتو بعد دخترشو ناز میکرد و میبوسید دارم دیوونه میشم تعبیرش چی میتونه باشه با فکر و خیالم نخوابیدم
بی خیال بابا منم اون روز خواب دیدم آتش فشان فوران کرد کل شهر رو آب برداشت 😂 فکر کن از آتش فشان آب میومد بیرون😐 حالا همچینم ترسیده بودم که نگو بعد یادم افتاد شبش فیلم ترسناک دیدم رفته تو ناخودآگاهم
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
حرص و جوشی هم که خوردی خوشحالی اون موقعت ( زمان زایمانت ) رو نشون میده 😄😄
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
بی خیال بابا منم اون روز خواب دیدم آتش فشان فوران کرد کل شهر رو آب برداشت 😂 فکر کن از آتش فشان آب م ...
عزیزم آتشفشان خاموش قله اش پر از آب هست ..😊 اگه آب صاف و تمیزی بود یعنی برای کل شهر اتفاق خوشایندی میفته مثل نزول باران و..
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها