2777
2789

الهی ..‌چی هست بیماریش؟

خدا شفا بده ایشالا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بمیرم😔چیه مگه مریضیشون؟

مشکل گوارش کلیه چهار ساله بیمارستانم تروخدا قدر زندگییاتونو بدونید بخدا لحظه لحظم  همراه اشک میگذره 26 سالمه ولی این غم پیرم کرده 

خودم دیگه مریض شدم هزار جور قرص اعصاب میخورم خسته شدم هیچکسرو ندارم که پشتم باشه مشکل دخترمو حل کنم

گم نیار عزیزم دخترت ب..ه مامان قوی احتیاج داره محگ..م وایسا 

خدا خودش هست جای کسایی اونایی 

نیستن...

الله❤️

گم نیار عزیزم دخترت ب..ه مامان قوی احتیاج داره محگ..م وایسا خدا خودش هست جای کسایی اونایی نیستن...

دیگه نمیتونم عذاب کشیدنشو ببینم فردا آزمایش داره دارم  استرس اون آزمایشش میمیرم

تروخدا برای دختر دعا کنید خیلی تنهاهستم همیشه تنهایی فقر بدبختی دیگه این مشکل خیلی برام بزرگه مگه چ ...

انشاالله  خدا  امام رضا سلامتی بدن  دختر قشنگت...دعا میکنم ایشالا  سلامتیش بدست میاره عزیزم...

الله❤️