2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو

143 بازدید | 12 پست

راه حل موهای کم پشت

سلام بچه ها

من کار خیلی خوبی واسه موهام کردم خواستم بگم شاید کمک کنه.

من pco دارم واسه اون موهام بعد بلوغ کم 

شد، پشتش خوبه البته ولی خب جلوی موهام خالی شده بود. دیدم همکارم که اونم موهاش خالی بود موهاش خیلی خوب شده پرسیدم چکار میکنی بهم گفت مدتی میره مزوتراپی بدون تزریق.

چون خودم مزو رفته بودم برام عجیب بود چون واقعا تاثیر خاصی ندیده بودم ولی خب آدرشو پرسیدم، رفتم. الان که اوایلشه واقعا برام عجیبو غیرقابل باوره موهای کرکی کاملا داره رشد میکنه، مو میشه😐

راستش برام خیلی عجیب بود چون همه چیزو امتحان کردم جواب نداد واسه همین خواستم تجربمو اشتراک بذارم شاید کمک باشه واسه کسی.

هزینش؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوریه

کاملا بدون درد راحته برخلاف مزوتراپی تزریقی، دستگاهی انجام میده.
 گفت جوابدهی  هفته اول شروع میشه. موهای کرکی شروع  زخیم شدن میکنند  رویش موی جدید جلسه ۶  بعد اتفاق میافته.  جلسه اول چیزی حس نکردم ولی الان ۳ جلسه گذشته موهای کرکی تبدیلبه مو شده.

اینطور که متوجه شدم فولیکول مو  فعال میکنه بادستگاه، مواد مغزی ویتامین مفید  مو داخل فولیکول ریخته میشه. احتمالا اثربخشیشبه اون ماده ربط داره،  چون خودم داروسازم خیلی کنجکاوی کردم درمورد اون کوکتل چون خیلی حساس بود که دیده نشه. معتقد بود این روش ابداع خودشو همکارشه🤣 مطمئن نیستم راست میگفت

ولی خب نهایتا متوجه شدم کوکتلش اسپانیایه. ترکیب کافئینو بیوتین، بپانتین ‌انواع دیگه ویتامین B, اهن هست که احتمالا چون داخل فولیکول ریخته میشه اینقدر موثره.

عزیزم میشه لطفا تگه پیج یا شمتره داری بدی. و اینکه آرایشگاهخ یا کلینیک؟

پیجشو فالو نکردم متاسفانه و الان یادم نمیاد چی بود.

آرایشگاه بود سمت شرق تهران هفت حوض اون ورا

۰۹۱۹۹۱۲۱۶۰۸  خانم شاکری

خانم مهربون و باشخصیتی هم بودند.

مرسی عزیزماحیانا عکسی چیزی نداری که من اثرشو ببینم

برا خودمو ندارم، البته روز اول ازم عکس گرفت ولی خب دست خودشه. انگار یکی روز اول میگیره یکی روز آخر.

برای همکارمو دارم ولی، خودش روز اول و آخرو گذاشته کنار هم.

[QUOTE=357477742]کجا رفتید مزوتراپی؟ کدوم شهرید؟[/QUOTE

تهران عزیزم، مزوپلاس بود اسمش یعنی شعارشون رو کارتشون این بود که مزوپلاس اولین روش مزوتراپی بدون تزریق در خاورمیانه. تراکتشو بهم داد اگه پیدا کنم میفرستم برات.

تو یام بالا نوشتم آدرس و شماره رو : 

پیجشو فالو نکردم متاسفانه و الان یادم نمیاد چی بود.

آرایشگاه بود سمت شرق تهران هفت حوض اون ورا

۰۹۱۹۹۱۲۱۶۰۸  خانم شاکری

خانم مهربون و باشخصیتی هم بودند.