2777
2789
عنوان

بغلی بودن نوزاد

346 بازدید | 8 پست

سلام مامانا

دختر من 4 ماه و نیمشه خیلی بغلی شده دستا و گردنم درد گرفته ,چجوری این عادت رو از سرش بندازم

وقتی بغلش نمیکنم انقد گریه میکنه که سرخ میشه و به سرفه میفته

واقعا خسته شدم اصلا به هیچ کاری نمیرسم

همش دوست داره بغلش کنم و باهاش حرف بزنم بازی کنم,لطفا راهنماییم کنید

اي جونم خوب بغل دوس داره ديگه 😍عزيزم من اين مشكلو داشتم تازه واسه من دوقلون بزارش تو كارسيت يه مدت همونجا باهاش بازي كن و تا خواست گريه كنه با كارسيتش راش ببر و تكونش بده و عروسك بريز تو بغلش و هي بزارش زمين و باهاش بازي كن و جز شير دادن و باد گلو كرفتن زياد بغلش نكن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اکثر بچه ها تو یه سنی اینجوری میشن. یه آغوشی بگیر تو خونه بزارش تو آغوشی تا دستات هم آزاد باشه به کارات برسی

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
به نظرم بغلی بودن ربطی به اینکه قبلن زیاد بغل شده نداره هر بچه اخلاقش یجوره

نه عزیزم خواهر من به بچش شیر خشک داده زیادم بغلش نمیکرد الان مامانه هرجا بره  بچه عین خیالشم نیست ولی دختر من از روز تولدش تو بغلمه

عشق من همسرم ودختر گلم

عزیزم اون بچه توحه میخاد 

بذارش زمین خودت بشین درست روبروش خم شو صورتتو بیار نزدیک صورتش تا بتونه صورتتو لمس کنه دالی بازی بخندونش بذار از محبت سیراب شه 

بجه ی منم اینجوری زمانایی ک دیگه کار واجب مث ابکش کردن برنج دارم ی جای حدید از خونه میبرم ی لحظه میذارمش زمین تا بیاد اطرافشو نگا کنه من کارمو انجام دادمو سریع میام پیشش