2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ال دي رو تو اب حل كن بمال روي ابروت

روغن سياه دونه رو من يكساله دارم به ابروهامو و مژه ام ميزنم تاثير خاصي ازش نديدم فقط جلوي ريزش ابرومو گرفته

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
روغن نارگیل من زدم واقعا اونایی که ریخته بود دراومدن و بلندشدن

مایع است یا جامد ؟

چون هر دو مدلش هست تو بازار

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
روغن نارگیل من زدم واقعا اونایی که ریخته بود دراومدن و بلندشدن

منم روغن سياه دونه زدم فقط اون ريخته ها دراومد و جلوي ريزش ابروهامو گرفت اما ابرومو پرتو نكرد 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منم روغن سياه دونه زدم فقط اون ريخته ها دراومد و جلوي ريزش ابروهامو گرفت اما ابرومو پرتو نكرد 

حالا ی بار نارگیل تست کن ضرر نداره به مژه خم بزن بلند میکنه .به امید روزی که همه خانومها عین ستاره بدرخشن تا مردا چشاشون دراد😆😆😆

خدایاشکرت 
مایع عزیزم.البته توی هوای سرد جامد میشه این خودش نشانه طبیعی بودنشه.برو از معازه های مخصوص روغنگیری ...

ممنون خوشکلم   

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
حالا ی بار نارگیل تست کن ضرر نداره به مژه خم بزن بلند میکنه .به امید روزی که همه خانومها عین ستاره ب ...

میشه به ریشه و پوست سر هم بزنیم یا فقط ساقه؟

من فکر میکردم تو هوای گرم مایع میشه    

نه من تابستون گرفتم مایع بود اقاهه گفت هوایرد شد جامد میشه نگران نشی.رنگش هم زرده طلاییه و پررنگه.کاملاهم بوی نارگیل میده ی بوی خیلی خوب

خدایاشکرت 
میشه به ریشه و پوست سر هم بزنیم یا فقط ساقه؟

شما به همه جات بزن😆😆😆 سر پوست مژه ابروهامخصوصا ریشه ها.حداقل دوساعت بمونه.سایت پزشکی زده بود روغن نارگیل برای پوست و مو مشترکه

خدایاشکرت 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792