2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره عنوان چی باشه وگرنه همه ساعت اوکیه بجز نصف شبا

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

عزیزم دوره اموزشی داره باید بری تدریس خصوصی ببینی

اخه قبل از این یه تاپیک زدم که سوال کل عمرم بود ولی هیشکی ج نداد😢

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
بستگی داره عنوان چی باشه وگرنه همه ساعت اوکیه بجز نصف شبا

والا تاپیک قبلیم خیلی برام مهم بود ولی یه نفرم ندید

بنده خودم از کسانی هستم که پربازدید و داغ ترین تاپیک داشتم و میگم خب عنوان مهمه مثلا بگی حس شیشمم یا بیااید براتون دعا کنیم و نماز بخونم هجوم میارن❤️❤️🫠😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

هی بزن تا جواب بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک قبل شما  نوشته ۲۳ نفر بازدید داشته 

این یعنی کسی مشکل شما رو نداشته اظهار نظر نکرده

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بنده خودم از کسانی هستم که پربازدید و داغ ترین تاپیک داشتم و میگم خب عنوان مهمه مثلا بگی حس شیشمم یا ...

خخخخ اخه سوالم چیز دیگه ای بود مثلا تاپیک قبلیمو چند دقیقه قبل این زدم میشه ببینبد بگید مشکلش چیه

خخخخ اخه سوالم چیز دیگه ای بود مثلا تاپیک قبلیمو چند دقیقه قبل این زدم میشه ببینبد بگید مشکلش چیه

باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40