2777
2789

نه

قند طبیعی هست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ایقد رژیمتو سخت نکنن 

بخور ولی به اندازه و ورزش زیاد 

سر خود رژیم میگیری یا با مشورت پزشک؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
عزیزم ایقد رژیمتو سخت نکنن بخور ولی به اندازه و ورزش زیاد سر خود رژیم میگیری یا با مشورت پزشک؟

خودم گرفتم پزشک نمیتونم برم البته خودم فقط سالم خوری میکنم مثلا غذام رو کمتر کردم شکر و قند رو کلا حذف کردم برنج هفته ای سه بار میخورم غذاهای چرب هم نمیخورم و روزی نیم ساعت حتما ورزش میکنم ۱۵ سالمه 

خودم گرفتم پزشک نمیتونم برم البته خودم فقط سالم خوری میکنم مثلا غذام رو کمتر کردم شکر و قند رو کلا ح ...

همسنیم که

غذاتو درست بخور رژیم سخت نگیر 

صبحونه کامل باید بخوری 

ناهار نخور 

شام یه چیز خیلییی کم بخور 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
همسنیم کهغذاتو درست بخور رژیم سخت نگیر صبحونه کامل باید بخوری ناهار نخور شام یه چیز خیلییی کم بخور

اه چه خوب همسنیم من اومدم رشته انسانی و ازش متنفرم تو چه رشته ای رفتی 

اه چه خوب همسنیم من اومدم رشته انسانی و ازش متنفرم تو چه رشته ای رفتی

منظورمه امسال ۱۵ میشم 

متنفرییی؟مگه چشههه؟

منم متنفرم ازش نمیرم همش حفظیاتی واای

منظورمه امسال ۱۵ میشم متنفرییی؟مگه چشههه؟منم متنفرم ازش نمیرم همش حفظیاتی واای

یعنی کلاس نهمی ؟

ببین اگه کلاس نهمی واقعا به هیچ وجه به رشته انسانی فکر نکن من تو ماه اول کم آوردم از بس که درساش چرته و پرته مخصوصا منطق با اینکه آسونه اما هیچی ازش نمی‌فهمم افتضاحه تاریخش یه حجمی داره هرچی بخونی تموم نمیشه تازه کنار این چرت و پرتا ریاضی هم داره افتضاح ترین رشته است مثل سگ پشیمونم اومدم این رشته الان تغییر رشته هم نمیتونم بدم 

یعنی کلاس نهمی ؟ببین اگه کلاس نهمی واقعا به هیچ وجه به رشته انسانی فکر نکن من تو ماه اول کم آوردم از ...

واااای دقیقا بخاطر جغرافیا تاریخش نمیرم 

جغرافیارو همه رشتها دارن حتی کارو دانشو فنی فقط تاریخ ندارن

یعنی بقیه رشته هام دارن؟

پس برم کار دانش که نمیرم ولی اخه انسانی همش حفظیاتیه