2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندیدم

ببخشید اسی

امضام

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

جن ندیدم اما خیلی خیلی بچه بودم کلاس اول زیر زمین زندگی میکردیم یه اینه بزرگ داشت قدی داییم طبقه بالا ما تازه شروع کرده بود دعا نویسی خونه ما واقعا داغون بود اینجوری که چاه وسط خونه بود و یه بار سقف میریخت یه بار دیوار نم میزد اوووووو شبا موقع خواب یه حاله های سیاهی دوره آینه می‌چرخید فقط هاله سیاه و پا نداشتند آنقدر می‌چرخیدن تا من خوابم میبرد همین جوری نگا میکردم عقلم نمی‌رسید به جن 🤣 

ولی همیشه از خونمون میترسیدم خوف داشت حتی الان هم تو کابوس هام میبینم خونرو 

جن ندیدم اما خیلی خیلی بچه بودم کلاس اول زیر زمین زندگی میکردیم یه اینه بزرگ داشت قدی داییم طبقه بال ...

😄 ولی کلا من خیلی تلاش کردم ببینمشون اما نشده میگن با کسایی که ترسو باشند خودشون نشون نمیدن و من واقعا تو این موارد میترسم 😐 مثلا وسط اتاق فرار نشستم گریه کردم🤣

عنوان را که خوندم یادم افتاد به حرف خانم گوهر خیراندیش تو فیلم ... 

که چندتا پسره تو خونه بودن  جن دیده بودن داد و فریاد میکردند یکباره سر رسید با لهجه شیرازی  گفت کی اینجو جن دیده گفتن فلانی به طرف گفت عزیزوم شما جن دیدی ؟!

پسره هم گفت بله گفت شما گوه خوردی 😐😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تو داهاتمون زیاد تعریف میکنن

یکی بوده دیگه گرگه به یه چیزی گیر داده به دندون گرفته کمک کرده(بچه جن بوده) 

بردنش پیش بابای بچه جن که از شانس پادشاه جن ها بوده و به مرده میگه هر چی میخای بگو گفته من چیزی نمیخوام هر چی اصرار کردن 

پادشاهه گفته پس به عنوان هدیه هر سال 2 تاگوسفند میفرستم تو گله ات (که با گوسفندای دیگه فرق داشته)  هر سال 2 تا گوسفند بوده تا اینکه مرده تعریف میکنه برای یه نفر دیگه گوسفندا اضافه نمیشن. 

یا یه سری عموم با عموی دیگم میخاسته شب از دهاتمون بره دهات دیگه سوار شدن رفتن عمو بزرگم جلو اسب نشسته بوده میگه یوقت دیدم یه دست آبی پشتمه که نشسته جای داداشم فهمیدم جن بوده پرتش کردم پایین فرار کردم

بعد میگه تعجب کردم اخه صدای داداشم بود که سوار شد گفت بریم

نگو عمو کوچیکم دهات جا مونده بود از اول 

یا عروسی شونو تعریف میکنن که پشت کوه میگیرن میرقصن

عنوان را که خوندم یادم افتاد به حرف خانم گوهر خیراندیش تو فیلم ... که چندتا پسره تو خونه بودن جن دی ...

وای پوکیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

وای پوکیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍