2777
2789
عنوان

لاغری

133 بازدید | 12 پست

سلام خانوما برای لاغری بدون قرص و دکتر چه راهکاری دارید؟ میخام 20 کیلو کم کنم لطفا دوستانی که تجربه دارند کمکم کنند برنج و نون حذف کنم با ریزش مو چیکار کنم 

ورزش 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برنج و نون رو حذف نکن

من حذف نکردم تو یک ماه پنج کیلو کم کردم بدون ورزش  های سنگین

همه چیزمممم میخوردم گوشت مرغ برنج نون ماکارونی حتی پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده 

رازش تو کنترل کردنه خوراکته عزیزم

بدنت به همه چی نیاز داره 

خودت رو درمورد غذا عقده ای نکن منظورم بد نیستا اینه که وقتی خودت رو محدود میکنی از یجا بدنت دیگه کشش نداره ادامه بدی و یروز که میخوای کنارش بذاری رژیمت رو دیگه نمیتونی برگردی 

اینجا سیارک منه🌏منم و کوله پشتیم🎒داخل کوله ی دفتر برنامه ریزی دارم📑کتابای کنکور📚و هرچیزی برای درس خوندن لازمه🖇🧮ی گوشی پر از فیلم و پادکست📽🎼هندزفری 🎧ی تیکه شکلات تلخ🍫آب و غذای رژیمی🍏🥪اینجا تلاش می‌کنم آدم بهتری شم🐣من توی کهکشان پر از آدمای آشنام اما توی سیارک خودم زندگی میکنم ❤️‍🩹🌱گاهی مجبورم به ارتباط اما سکوت و خلوتم رو ترجیح میدم🐻یروز میخوام عزیزامو بیارم تو سیارک خودم باهم زندگی کنیم 🍒❤️برای نجات دهنده شدن☁️💫برای بهتر شدن🦋برای موفق شدن🌿برای عاقل شدن 🧠برای شاد بودن🌙برای ورژن قوی تری شدن🐚تلاش می‌کنم..🧬🤍
برنج و نون رو حذف نکنمن حذف نکردم تو یک ماه پنج کیلو کم کردم بدون ورزش های سنگینهمه چیزمممم میخوردم ...

واقعا بدون دکتر و دارو 5 کیلو کم کردین؟ میشه لطفا بگین رژیمتون چجوری بود

واقعا بدون دکتر و دارو 5 کیلو کم کردین؟ میشه لطفا بگین رژیمتون چجوری بود

باور کن خودمم نمیدونم 

واس من لذت بخش بود همه چی 

خودم رو اذیت نمیکردم که دارم چی میخورم 

بعد ی مدت کالری شماری میکردم مثلا مانکن داشتم بعد داخلش حساب می‌کردم اگر روزی چقد کالری بگیرم تا کی میرسم به هدفم 

پنجاه درصد بشقابم همیشه سالاد بدون سس و سبزیجات داشتم

خوراکی های پر کالری کم مصرف میکردم 

مثلا پیتزا دو اسلایس میخوردم و در کنارش کلی سالاد 

خورشت بادمجون درست میکردم با ی قاشق روغن 

باور کن همه میگفتن نمیشه خودت بدون برنامه و دکتر لاغر شی ولی شدم 

اینجا سیارک منه🌏منم و کوله پشتیم🎒داخل کوله ی دفتر برنامه ریزی دارم📑کتابای کنکور📚و هرچیزی برای درس خوندن لازمه🖇🧮ی گوشی پر از فیلم و پادکست📽🎼هندزفری 🎧ی تیکه شکلات تلخ🍫آب و غذای رژیمی🍏🥪اینجا تلاش می‌کنم آدم بهتری شم🐣من توی کهکشان پر از آدمای آشنام اما توی سیارک خودم زندگی میکنم ❤️‍🩹🌱گاهی مجبورم به ارتباط اما سکوت و خلوتم رو ترجیح میدم🐻یروز میخوام عزیزامو بیارم تو سیارک خودم باهم زندگی کنیم 🍒❤️برای نجات دهنده شدن☁️💫برای بهتر شدن🦋برای موفق شدن🌿برای عاقل شدن 🧠برای شاد بودن🌙برای ورژن قوی تری شدن🐚تلاش می‌کنم..🧬🤍

هفته ای یک بار چیت میل بود و هرچی دوست داشتم میخوردم 

حالا مثلا دویست کالری سعی می‌کردم بیشتر از روز عادی مصرف کنم نه خیلی زیاد 

ورزشم نیم ساعت پیاده روی سریع بود تا محل کارم 

آب زیاد میخوردم

حجم شکم رو با سبزیجات کم کالری پر میکردم. باورت نمیشه من ده تا قاشق برنج می‌بردم که بخورم نصفش برمی‌گشت نه که خودم بخوام نخورم اتفاقا خیلی دوست داشتم بخورم اما بخاطر سالاد و سبزیجات کنارش خیلی زود سیر میشدم 

و حتی چند ساعت بعد اگر گرسنم میشد بقیه غذام رو میخوردم چون بالاخره تو کالری روزم حسابش کرده بودم ولی تو دو وعده خورده شده بود

باور کن خودمم نمیدونم واس من لذت بخش بود همه چی خودم رو اذیت نمیکردم که دارم چی میخورم بعد ی مدت کال ...

چقدر عالی منم خیلی دوست دارم لاغر بشم داروهای لاغریم که کلی عوارض داره

شما ورزش هم داشتید؟ 

چقدر عالی منم خیلی دوست دارم لاغر بشم داروهای لاغریم که کلی عوارض دارهشما ورزش هم داشتید؟

پیاده روی داشتم عزیزم 

من سال های سال هر روشی که فکر کنی به کار بردم.رژیم سر خود و حذف نون و برنج و بدن سازی و فستینگ. در آخرم فاتحه بدنم رو با عمل اسلیو خوندم و کلی وزنم برگشت بعد یک سال. خواهرمم همینطور رفت اوزمپیک زد و چند سال قبل هم پیکر تراشی کرد. آخرش ما با رژیم سیب دایت زیر نظر دکتر روشندل وزن کم کردیم.بچه ها پول و وقتتون و هدر ندید و به خودتون با کارای اینجوری آسیب نزنید.