2777
2789
عنوان

کشک محلی

140 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من می‌خوام کشک محلی رو تازه داشته باشم تو فریزر

یکمی از مواد کشک خریدم خودم قالب زدم گذاشتم تو ظرف دربسته تو فریزر

حالا آوردمش بیرون بعد از اینکه بخش وا رفت خیییییلی نرمه،مثل مواد اولیه ش شده

می‌خوام یجوری بشه وقتی از فریزر میارم بیرون نه خیلی سفت باشه ،نه خیلی شل

که تازه تازه بخورم

کسی بلده چیکار کنم؟

خب باید قالب بگیری بذاری تو سینی خشک شه دو سه روز(نه خیلی نرم ن خیلی خشک جوری که بگیره خودشو)

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید قالب بگیری بذاری تو سینی خشک شه دو سه روز(نه خیلی نرم ن خیلی خشک جوری که بگیره خودشو)

یعنی هر اندازه ای باشه سفتیش همون اندازه میمونه؟میخوام مثل شکلات کاکایویی باشه مثلا😁😁

آره فکر کنم اشتباه کردم

دوست مامانم براشون سوغاتی کشک اورده بود مثل چکیده بود.انقدر خوشمزه بود ما همونجوری مثل ماست میخوردیم.من خودم کشک سفت رو دوست ندارم‌.تو فریزر هم که بره یجوری میشه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
دوست مامانم براشون سوغاتی کشک اورده بود مثل چکیده بود.انقدر خوشمزه بود ما همونجوری مثل ماست میخوردیم ...

آره منم تازه شو دوست دارم اما نمیشه زیاد نگهش داشت

برا همین فریز میکنم

چون خشک شده شو دوست ندارم

بعد از فریزر بیارم بیرون خشک نیس؟

یخش وا بره نه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

یعنی هر اندازه ای باشه سفتیش همون اندازه میمونه؟میخوام مثل شکلات کاکایویی باشه مثلا😁😁

آره عزیزم ، هی چک کن هر قدر که مدنظرت بود سفت شد تو همون مرحله فریز کن