darkppp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 455 عنوان شغل ادمینی 88 بازدید | 5 پست هر چی میگردم پیدا نمیکنم نه تو روبیکا نه تو ایتا نه تو اینستا نه تو سایتای کاریابی خسته شدماین همه مهارت دیدم تجربه اخرم هیچادیت حرفه ای هم بلدم 1403/07/25 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4842 منم دقیقا یه مدت از طریق کسی معرفی شدم و برای یه گروه کار کردم اما الان یک ماهه بیکار شدم دارم میگردم پیدا نمیشه تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
darkppp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 455 منم میخام دوره ببینم میشه بگی از کجا دوره دیدی از ادمینای تو اینستا
darkppp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 455 منم دقیقا یه مدت از طریق کسی معرفی شدم و برای یه گروه کار کردم اما الان یک ماهه بیکار شدم دارم میگرد ... همه ماشالا ادمین دارن یعنی من تک تک پیام میدم هیچ کار نیستیه کار نیست به منه بدبخت بدن مجبورم دورکاری کاررکنم اینم اینجوری
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4842 همه ماشالا ادمین دارن یعنی من تک تک پیام میدم هیچ کار نیستیه کار نیست به منه بدبخت بدن مجبورم دورکار ... منم دقیقا مجبورم تو خونه کار کنم چون بچه کوچیک دارمتعجبم میاد وقتی میگن ادمینی خوبه در حالی ک کلی باید دنبال شغل باشی تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢