2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست

ممنون از همتون که به سوالم جواب دادین😘😘😘😘

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏

عزیزم بعد از سقط حداقل حداقل دو سه ماه باید صبر کرد عزیزم اینو مگه دکترت بهت نگفت? خیلی زود رفتی اقدام باید بزاری بدنت روتین خودش رو پیدا کنه تخمک گزاری درست بشه خدای نا کرده دومی هم سقط میشه اگر تخمک قوی تو بدنت ساخته نشه. تازه قدیم که می گفتن شش ماه تا یه سال صبر کنید ولی دیگه دو ماه حداقل هست.

باردار نبودی تو رو خدا به بدنت استراحت بده.

خدا بزرگتر است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رابطه م با شوهرم با کاندوم وداخل تن من ارضا نشد و آب منی رو روکمر من خالی میکنه یا تو کاندوم وقتی از تن من درش اورده تو تن من خودشو ارضا نمیکنه ولی الان 5روز از تاریخ پریودیم گذشته یعنی من حامله هستم؟آیا عفونت باعث عقب افتادن پریودی میشه آخه من پایین کمرم سمت راست درد شدیدی داره و رنگ ادرارم زرد رنگ شده ولی سوزش ادرار ندارم یعنی عفونت باعث عقب افتادن شده یا من حامله هستم ؟

عزیزم بعد از سقط حداقل حداقل دو سه ماه باید صبر کرد عزیزم اینو مگه دکترت بهت نگفت? خیلی زود رفتی اقد ...

دکترم بهم گفت اگه خونریزیت کم بود اشکالی نداره جلوگیری نداشته باشی 

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏
من رابطه م با شوهرم با کاندوم وداخل تن من ارضا نشد و آب منی رو روکمر من خالی میکنه یا تو کاندوم وقتی ...

بیبی چک بزار احتمال بارداری هست

من رابطه م با شوهرم با کاندوم وداخل تن من ارضا نشد و آب منی رو روکمر من خالی میکنه یا تو کاندوم وقتی ...

احتمال سوراخ بودن کاندوم وجود داره

اوندفعه گذاشتم با اینکه حامله بودم ولی 3تا بی بی جک زدم منفی بود الان یه چندتا لکه خون امد ازم یعنی ...

بچه داری؟ ازمایش بده شاید اوایل بارداری باشه و لکه بینیت هم واسه همین باشه

نه نامزدم یه بار سقط کردم 5 ماه پیش الان لک لکه ازم داره خون میاد 

یه چند روز صبر کن اگه خونریزیت باز نشد یه ازمایش بده. قبلی رو چند ماهه بود سقط کردی؟ خودت سقط کردی؟ یا افتاد

یه چند روز صبر کن اگه خونریزیت باز نشد یه ازمایش بده. قبلی رو چند ماهه بود سقط کردی؟ خودت سقط کردی؟ ...

8هفته بودم نه به خاطر مشکلاتی که تو خانواده ها پیش میومد ومن نامزد هستم مجبور شدم سقط کنم هنوزم تو دلم مونده کاری که کردم دوستش داشتم ولی مجبور بودم دیگه 

یه چند روز صبر کن اگه خونریزیت باز نشد یه ازمایش بده. قبلی رو چند ماهه بود سقط کردی؟ خودت سقط کردی؟ ...

توام نگران نباش دختر عمه من سه بار بچه توشکمش مرد دوبار تو چهار ماهگی ویک بار تو شش ماهگی ولی الان یه پسر خیلی ناز داره با استراحت میشه باز باردار بشی ایشالله 

8هفته بودم نه به خاطر مشکلاتی که تو خانواده ها پیش میومد ومن نامزد هستم مجبور شدم سقط کنم هنوزم تو د ...

الهی 

توام نگران نباش دختر عمه من سه بار بچه توشکمش مرد دوبار تو چهار ماهگی ویک بار تو شش ماهگی ولی الان ی ...

ممنون از لطفت عزیزم😘😘😘