2777
2789
عنوان

هقق چقدر قشنگ 🥺😍

108 بازدید | 13 پست

هر وقت خیلی استرس داشتی، هر وقت فکر کردی

ممکنه به چیزی که میخوای نرسی، هر وقت فکر کردی چقدر شرایط

داره بهت فشار میاره و سخته یادت باشه که خدا خودش گفته:

«هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ»

یعنی خداوند قلب ها رو آروم میکنه و دلت رو قرص میکنه.🌱میدونستی؟دستی که گل میده؛

خودش بوی گل میگیره:))!

نبینم غصه بخوریااا🌱♥️

تمام دنیا هم که رهات کنن ولی

هنوز تو خودت رو داری؛

خودت یعنی همه‌ی دنیا🙃✌️🏽..

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

چقدر به تاپیکت نیاز داشتم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خوشحالم که اینو می‌شنوم 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما دچار شکست عاطفی شده بودید؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزیزم شما دچار شکست عاطفی شده بودید؟

آره عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آره عزیزم

چی شد؟  الان حالتون چطوره؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چی شد؟ الان حالتون چطوره؟

حالم که خوب نیست بدترین حس های دنیا رو توی وجودم دارم 

حالم که خوب نیست بدترین حس های دنیا رو توی وجودم دارم

مگه جداشدی؟ 

آخه تاپیک اولت رو دیدم فکر کردم باهمید؟ 

مگه جداشدی؟ آخه تاپیک اولت رو دیدم فکر کردم باهمید؟

عزیزم جدا شدن و بودن باهم دیگه برام ملاک نیس من الان رسیدن برام ملاکه

عزیزم جدا شدن و بودن باهم دیگه برام ملاک نیس من الان رسیدن برام ملاکه

میفهممت😔💔

درد عشق بدترین دردی بود که کشیدم

ان شاءالله هر چه زودتر بهم برسید

میفهممت😔💔درد عشق بدترین دردی بود که کشیدمان شاءالله هر چه زودتر بهم برسید

ممنون عزیزم غم نبینی انشالله 

سلام عزیزم من بچم استرس واضطراب موقع درس خوندن داره میخوام مشاوره بگیرم میشه لطف کنید درخواستم و قبو ...

سلام عزیزم

در حیطه کودک و نوجوان کار نمیکنم