2777
2789

زود اعتماد نکن 

لذت ببر همراه دوستای خوب

و اینکه سختیاش هم یکی دوهفته اوله رفته رفته عادت میکنی

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اصلا تجربه خوابگاه ندارمدرون گرام هستم /:

وای منم درونگرام تقریبا

و اتفاقا خیلی هم سخته تره برا درونگرا ها

به نظرم اگه هم اتاقیات هم مثل خودت باشن خوبه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

خوابگاه خیلی دوران خوبی بود برای من البته هم اتاقیم خیلی خوب و فان و بامعرفت بودن

به هر کسی زود اعتماد نکن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای آینده ای روشن

اعتماد به کسی نکن 

به سلامتی چه رشته ای قبول شدی ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

امروز اولین روز خوابگاه منه و خیلی دلم گرفته 

هم اتاقیامم نیومدن

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)