boyorgirl مدیر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 572 عنوان قد شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 37 پست جدیدا چرا قد شوهرم انقد رفته رو مخمخودم ۱۶۲ اون ۱۶۹بگو کور بودی ۱۰ سال پیش😞اخلاقش خیلی خوبه کاریه و... فقط قدش رو مخمهمن خودمگ استخون بندی پری دارم ولی اون نه زیاد 1403/07/25 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18717 من قدم ۱۷۶ شوهرم چند سانت باشه خوبه از خودت بلند تر باشه اوکیهالان من دودل شدم برا کراشم💔😭 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
کاربری_حذف_شده عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 367 چندن قدشون؟من کنار خواهر شوهرممیبینمش کوتاهه شوهره من قد جفتشون ۱۷۵ برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
کاربری_حذف_شده عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 367 از خودت بلند تر باشه اوکیهالان من دودل شدم برا کراشم💔😭 کراشت؟مطمئنی ک بهم میرسین ک دو دلی برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18717 کراشت؟مطمئنی ک بهم میرسین ک دو دلی آرهاز اون بگیراس😂حالا طولانیه وگرنه توضیح میدادم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 572 من قدم ۱۷۶ شوهرم چند سانت باشه خوبه ببین من مسبت ب بقیه دوست نداشتمکوتاهتر باشهتو هم ۱۷۶ ک هشتی کمتر از ۴ سانت اختلافتون نباشخ بهتره
لونا03 عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 5396 قدش که کوتاه هسولی 10 سال گذشته حساس نباش و ادامه بده به زندگیت عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن
کاربری_حذف_شده عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 367 آرهاز اون بگیراس😂حالا طولانیه وگرنه توضیح میدادم قد زیاد مهم نیس برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
کاربری_حذف_شده عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 367 ببین من مسبت ب بقیه دوست نداشتمکوتاهتر باشهتو هم ۱۷۶ ک هشتی کمتر از ۴ سانت اختلافتون نباشخ بهتره شوهر من باید ۱۸۵ ب بالا باشه دیگهچون دوس دارم پاشنه بلند بپوشم برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.