2777
2789
عنوان

قيمه مجلسى

394 بازدید | 30 پست

سلام ,

دستور پخت خورشت قيمه خوشمزه و مجلسى مى خوام

يه دستور پخت اخرش هل پودر شده اضافه کرده بودن خوشمزه مى شه,ولى اگه کسى دستور قيمه خوشمزه داره ممنون مى شم بهم ياد بدين.

پیازی که میخوای بزنی رو 2 قسمت کن و یا رنده درشت کن یا ریز خرد کن

یه قسمتشو سرخ کن و بعد گوشت اضافه کن و وقتی گوشت تفت داده شد آب اضافه کن

لپه رو هم که از قبل خیس کردی چند بار بشور (بریز توی آبکش)

باقی پیازا رو سرخ کن و بعد لپه رو بهش اضافه کن و رب و پودر زنجفیل و پودر هل به لپه ها و پیازا بزن و یه تفت بده. زیاد زنجفیل بزنی تلخ میشه زیاد هم تفت بدی بازم تلخ میشه. ولی یه کم ادویه ها باید تفت بخورن تا طعم و عطرشون آزاد بشه و به مشامت برسه. (ادویه رو همینطوری بریزی توی خورشت اون اثرو نداره).

رب هم زیاد نزن که خورشت مزه ی رب نگیره

نیم ساعتِ آخر زعفرون دم کرده اضافه کن و یه ربعِ آخر کمی گلاب

اگه جا نیفتاده بود یعنی غلیظ نشده بود یه ذره از لپه ها رو له کن و هم بزن غلیظ میشه.

پیاز و با گوشت تفت بده رب هم یه تفت بده زردچوبه بزن و کمی فلفل سیاه . لپه رو اضافه کن یه تفت کوچولو بعدش اب بریز . 

لیمو عمانی رو من سوراخ میکنم درسته میندازم اما میتونی پرکش کنی و به سلیقه کم یا زیاد کن. 

عرق هل و گلاب و عرق دارچین و نمک رو بهش اخر سر اضافه کن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عرق هل و دارچین عطاریا دارن. ولی اگه از خود پودرشون خواستی استفاده کنی حتما یه ذره تفت بده با لپه. هندی ها ادویه رو یه کم تفت میدن برای همین غذاهاشون خیلی خوش عطر و بو هست و مزه ش قوی میشه.

اوکى حتما تفت مى دم ,از پودر استفاده مى کنم چون فرصت عطاريو فردا ندارم ,ولى زعفران اخر بريزم؟

آره زعفرونو نیم ساعت یا یه ربع به آخر بریز. خیلی بجوشه خوب نیست.