2777
2789
عنوان

مغایرت معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 57 پست
نه دیگ من یه ترم رفتم بعد اخرای ترم یک پیامک اومد و بعد امتحانات رفتم رشته بعدی

من هنوز ثبت نام حضوری نرفتم حضوری بگم میتونن درست کنند که رشتم عوض نشه قبولی لغو نشه من آزاد سوابق زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در چه حد اشتباه زدی؟

خیلی من معدل یازدهمو زدم موقع ثبت نام

اون موقع تاثیر سوابق نبود

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من هنوز ثبت نام حضوری نرفتم حضوری بگم میتونن درست کنند که رشتم عوض نشه قبولی لغو نشه من آزاد سوابق ز ...

اره بهشون بگو حتما انشاءلله که چیزی نمیشه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

اره بهشون بگو حتما انشاءلله که چیزی نمیشه

نهایی درسته فقط این معدل کل لعنتی ۸۵ صدم بیشتر زده شده 

الان برار من پیام اومده ثبت نام با موفقیت انجام شد ۴۸ ساعت دیگه برو آموزشیار به نظرتون این پیام یعنی مغایرت نخورده ؟

از استرس دارم میمیرم 

نهایی درسته فقط این معدل کل لعنتی ۸۵ صدم بیشتر زده شده الان برار من پیام اومده ثبت نام با موفقیت انج ...

نه عزیزم من پروند تحصیلی مو ک دادم*یه ماه دیرتر دادم* بعددیه هفته پیامک اومد

نه عزیزم من پروند تحصیلی مو ک دادم*یه ماه دیرتر دادم* بعددیه هفته پیامک اومد

برای من ۳ روز بعد شماره دانشجویی رو. برام فرستادن وارد سایت شدم دیشب همه کارارو کردم دیپلم و.. بارگذاری کردم عکسی که برای رو کارا باشه هم از من گرفتن بعد امروز پیام اومد موفقیت بود وارد آموزشیار شو الان نمی‌دونم مغایرت خورد نخورد از استرس مغزم کار نمیکنه

نه دیگه اولویت های انتخاب رشته رو بررسی میکنن پیام نوری؟اگر تغییر دادن میتونی ترم‌بعدی تغییر رشته بد ...

خوبه پس چون الویتام همه علوم تربیتی بود ولی شهرستانهای مختلف

یعنی مغایرت نخورده ؟

مغایرت خورد منتها بعد اینک پرونده تحصیلمو تحویل دادم 

معدل نهایی اون کتبی هسمعدل کل اون ۱۹

بببن عزیزم درست زدم یا نه 

۱۹:۰۸  معدلیه که تو دیپلممه 

۱۴:۷۱ معدلیه که تو کارنام دوازدهمم زده شده 

الان قسمت اطلاعات دیپلم دانشگام معدل دیپلم زدن ۱۴:۷۱ درسته یا اشتباهه؟

یعنی برای شما هم پیام اینکه ثبت نام موفق بوده اومده بود بعد مغایرت خورد

اره عزیزم