2789
عنوان

مغایرت معدل

4168 بازدید | 27 پست

موقع انتخاب رشته معدل نوبت دوم دوازدهمو جای کتبی وارد کردم بعد برای ثبت‌نام دانشگاه ازاد رفتم گفتن تو سنجش نوشته مغایرت معدل داری قبولیت لغو شده الان دوباره باید بررسی بشه ببینی قبولی یا نه

کسی میدونه پروسش به چه صورته؟

چه اتفاقی میوفته؟ چقدر باید منتظر بررسی بمونم؟ از کجا باید نتیجه بررسی رو ببینم؟

ازاد رو نمی‌دونم 

ولی من دوسال پیش دولتی این اتفاق برام افتاد

و به راحتی ردمون کردن فک کن هزینه ای خابگاه وسیله یه شهر دیگه همه برگشتیم شهر خودمون

ولی ازاد فک نکنم سخت گیری زیادی داشته باشه البته. بستگی به رشته داره اگه رشته های مث مامایی وچیزای مربوط ب پزشکی نباشه فک کنم اکی بشه

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
ازاد رو نمی‌دونم ولی من دوسال پیش دولتی این اتفاق برام افتادو به راحتی ردمون کردن فک کن هزینه ای خاب ...

رشته که علوم کامپیوتره ولی الان واقعا نگران شدم اینو گفتی:)))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رشته که علوم کامپیوتره ولی الان واقعا نگران شدم اینو گفتی:)))

فک نکنم اتفاق خاصی بیوفته چون ازاد معدل براش ملاک نیست

ولی دولتی واقعا زجر کشیدم فک کن یک ماهه سرکلاسو خرج و اینورو اونو بخرو اینا....بعد گفتن قبولتون نمیکنیم برین خونه هاتون بخاطر هفتادو پنج صدم...

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
فک نکنم اتفاق خاصی بیوفته چون ازاد معدل براش ملاک نیستولی دولتی واقعا زجر کشیدم فک کن یک ماهه سرکلاس ...

آخه رشته‌ای که قبول شدمو با سوابق یعنی همون معدل قبول شدم

بعد تو میگی ۰/۷۵ واسه من سه نمره فرق داشت😂

ولی واقعا خیلی بی انصافیه به خصوص شرایط شما که از یه شهر دیگه رفتی

آخه رشته‌ای که قبول شدمو با سوابق یعنی همون معدل قبول شدمبعد تو میگی ۰/۷۵ واسه من سه نمره فرق داشت😂 ...

با سوابق اگه قبولت نکردن کارنامه محرمانه ات اگه اومد ببینش همون کارنامه سبزه ببین اگه جاهای دیه که زدی قبول شدی خب برو اونجا اما اگ همینو میخای بمون ی شرایطی میاد میتونی ثبت نام کنی معدلتو درست بزن احتمال قبولی زیاده

با سوابق اگه قبولت نکردن کارنامه محرمانه ات اگه اومد ببینش همون کارنامه سبزه ببین اگه جاهای دیه که ز ...

جای دیگه قبول شدم مهندسی ولی خب واقعا علاقه ندارم نمیخوام الکی برم

بنظرت اگه جواب بررسی اومد گفتن نمیشه وایسم سر ورودی بهمن برم؟ شاید ظرفیت خالی داشته باشن…

جای دیگه قبول شدم مهندسی ولی خب واقعا علاقه ندارم نمیخوام الکی برمبنظرت اگه جواب بررسی اومد گفتن نمی ...

اره دیگه همون 

تا قبل بهمن ماه باز میتونی درخاست بدی انشااله قبول شی

کتبی رو اشتباه زده بودم

من نمی دونم باید معدل خرداد میزدم یا کتبی اخه دیدی میگن معدل خرداده ملاکه فقط

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂