2777
2789
عنوان

در اوردن مشکی

463 بازدید | 27 پست

بچه ها من نامزدم ۳ ماهه پدرش فوت کرده  و  لباس مشکیشو در نمیاره  چنبارم بهش گفتم  چون رسمه یکی از فامیلاشون باید مشکیشو در بیاره یعنی من باید اینکارو میکردم چون یه شهر دیگس پیش همم نیستیم نمیدونم چیکار کنم 

سرد شدی بام عین شبایی پاییزM❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ی بزرگتر یا کسی ک پخته تره و عاقله یا روحرفش حرف نمیزنن و قبولش دارن میتونه این کارو بکنه و لباس مشکیو ازتنشون دربیارن

وگرنه خو شمادرست نیس اینکارو میکنی

چون درهرصورت شماعروسخونواده ای

حتی منظوریم نداشته باشی باز صورت خوبی نداره و ممکنه باعث ایجادتنش بشه

بله شما با پدر مادرت باید میرفتین خونشون و همسرت مادرت رو از عزا درمیاوردین اونا حتما خونوادش از عزا ...

انفاقا همه خانوادشو بقیه فامیلشون از مشکی در اوردن نامزدم هنوز مشکی میپوشه  

معمولا بعد از چهلم فامیل نزدیک باید لباس مشکی شخص عزادار رو عوض کنن

براش لباس اوردن ولی در نمیاره خیلیم گفتم اما هیچی نمیگج همش میگه در میارم اما نمیاره

سمت ما این هست که خانواده دختر لباس رنگ روشن تهیه کنن برای داماد حالا یا برن خونش (بعد شام)یا دعوتش کنن ناهار یا شام دور هم بخورن بعد بزرگ جمع لباس رو بده به داماد دیگه یا داماد تشکر میکنه و مشکی در میاره یا تشکر میکنه میگه من میخوام تا سال تنم باشه 

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

انفاقا همه خانوادشو بقیه فامیلشون از مشکی در اوردن نامزدم هنوز مشکی میپوشه

تو اقدام کن شاید از تو‌توقع داره 

براش ببر 

اگه عوض نکرد بالاخره تو کارتو کردی بعداً گله نیس 

یا بگو‌پدرت اینکار کنه

خب ی بزرگتر یا کسی ک پخته تره و عاقله یا روحرفش حرف نمیزنن و قبولش دارن میتونه این کارو بکنه و لباس ...

اخه فامیلا براشون لباس اوردن همسرم مشکیشو در نمیاره چون خیلی مشکلات هم داریم هم من هم ایشون خیلی وقته همو ندیدیم اگر اینجا بود حتما خودم درش میاوردم حس میکنم خیلی افسرده شده😔

تو اقدام کن شاید از تو‌توقع داره براش ببر اگه عوض نکرد بالاخره تو کارتو کردی بعداً گله نیس یا بگو‌پد ...

اصلا  فکرشم نمیکردم منتظر منه اخه باید بزرگترا این کارو میکنن  پدر مادرمم بنده خداها مریضن یه شهر دیگه ایم نمیتونن برن پیشش