2777
2789
عنوان

خاله های بی همه‌چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 66 پست
همون دیگه دارن آتیش میگیرن چون خانواده نامزدم خیلی پولداره میخوان برام تالار بگیرن و تور بپوشم و مرا ...

بعد جشن ت زنگ زدن خواستن تبریک بگن 

جوابشون نده ..تو هم مراسمات بچه هاشون نرو 

بعد جشن ت زنگ زدن خواستن تبریک بگن جوابشون نده ..تو هم مراسمات بچه هاشون نرو

صد در صد نمیرم 

از الان دارن با مامانم دعوا میکنن که تو حق نداری برای جشن بچه های ما نیای

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد در صد نمیرم از الان دارن با مامانم دعوا میکنن که تو حق نداری برای جشن بچه های ما نیای

دیگه زیاد با مادرت کل کل نکن ..بزار ارامش داشته باشه خونه تون ..حیف نیست به خاطر خاله و عمو و عمه ارامش خونه تون بهم بریزی 

به موقع ش تو هم نرو مراسم شون ..الانم از جشن لذت ببر ایشالله که خوشبخت بشی 

دیگه زیاد با مادرت کل کل نکن ..بزار ارامش داشته باشه خونه تون ..حیف نیست به خاطر خاله و عمو و عمه ار ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت خیلی حالم بهتر شد داشتم دیوونه میشدم ار دستشون😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وایی حوصلج سر رفته سرمم داره از درد میترکه میگرن دارم

منم سر درد میگرنی دارم ناپپروکسن بخور و چشماتو ببند 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ولشون کن بیکاری جشنت نباشن به جهنم
💔 از این به بعد هم درمورد اهدافت بهشون هیچی نگو وگرنه سرکوفتت میزنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت خیلی حالم بهتر شد داشتم دیوونه میشدم ار دستشون😘😘😘

هیچکس جز خانواده خودت برات مهم نباشه 

.فامیل اونیکه برات منافع داشته باشه و بهت اهمیت بده ..گاهی یه غریبه یه دوست یه همسایه از صدتا فامیل بیشتر دل میسوزونه براتون ..

ما هم خوبی های زیادی در حق و عمه و عمو کردیم ولی آخرش جواب خوبی هامون با نامردی حق خوری گرفتیم ...باور کن از حسادتشونه نیومدن ..موفق باشید 

مامان منم خیلی طرفدار خاله هام هست اما توهین نمیکنم سرم ب کار خودمه نفرینم نمیکنم بیخیال بابا

منم سرم به کار خودمه به کسیم کار ندارم اما خیلی اذیتم میکنن خیلی به کارم کار دارن نفرینم میکنن من نفرینشون نمیکنم اونا مدام نفرینای وحشتناک میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

هیچکس جز خانواده خودت برات مهم نباشه .فامیل اونیکه برات منافع داشته باشه و بهت اهمیت بده ..گاهی یه غ ...

اره دقیقا

هر چی ادن بیشتر خوبی مسکنه توقعشون بیشتر میره بالا اخه جالبه بعضیا قضاوت میکنن که اگه فلانی خوب بود باهاش خوب بودن 

اره حسادتم هست. ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ببخشید ولی مادرتم عین خاله هاته. منم یه عمر چوب رفتارای مامانم بابت خاله های اشغالمو خوردم. تازه ننه من فهمیده خواهراش چه گوهی هستن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
ولشون کن بیکاری جشنت نباشن به جهنم💔 از این به بعد هم درمورد اهدافت بهشون هیچی نگو وگرنه سرکوفتت میز ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️همون نباشن بهتر پست از سرم بردارن من راحتم 

اره دقیقا کلا دیگه باهاشون ارتباطی نمیگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس