2821
2789
عنوان

سوختممم

62 بازدید | 7 پست

دستم جای سوختگی داره یکم‌گوشت اضافه داره بنظرتون‌باید عمل کنم ک‌خوب بشه؟ تجربه سوختگی داشتین؟

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..

تجربه شو نداشتم ولی این مشکل با لیزر قابل حله

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نه برو داروخونه پماد سوختگی بزن دستت هم به دکتر داروخونه نشون بده واییی گل های پروفایلت چقدر تازه و نازن🥺

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه شو نداشتم ولی این مشکل با لیزر قابل حله

یکم گوشت اضافه اورده خوب میشه یعنی؟ هزینه زیادی داره ؟

نه برو داروخونه پماد سوختگی بزن دستت هم به دکتر داروخونه نشون بده واییی گل های پروفایلت چقدر تازه و ...

مرسی🌹🌻🌹🌹🌻سوختگی برا الان نیست بنظرت خوب میشه اعتماد بنفسم صفر شده 

یکم گوشت اضافه اورده خوب میشه یعنی؟ هزینه زیادی داره ؟

من بریدگی ک گوشت اضافه اورده بودو دیدم ک خوب شد 

با ی متخصص پوست صحبت کن حتما قابل حله

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من بریدگی ک گوشت اضافه اورده بودو دیدم ک خوب شد با ی متخصص پوست صحبت کن حتما قابل حله

مرسی🌹🌻

مرسی🌹🌻🌹🌹🌻سوختگی برا الان نیست بنظرت خوب میشه اعتماد بنفسم صفر شده

خوب اگه برای الان نیست باید بری دکتر پوست که ببینه چجوری رفع کنه خوب که معلومه میشه عزیزم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

2824
2823
2791
2779
2792