2777
2789
عنوان

کجایی عزیزتر از جانم😭😭😭

286 بازدید | 15 پست

دلم برات تنگ شده

دلم واسه صدات خیلی تنگ شده

واسه دیدن یه بار دیگه ات التماس خدارو می کنم

التماس اش می کنم که بزاره حداقل فقط از دور هم که شده ببینمت

من که آرزو شد برام بغل کردنت 

آروز شد برام اینکه پیش هم بودنمون

آرزو شد بتونم تو کت وشلوار دامادی ببینمت

فقط یه چیز الان از خدا می خوام

که هر جا هستی پیش هرکی هستی  

حالت خوب باشه 

همیشه خوشحال باشی

ولی من دیگه بدون تو زندگی برام زهر شده

حتی آنقدر برات مهم نبودم که جواب تلفن مو بدی ولی اشکال نداره فدات سرت

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جایی بزار عشقت ببینه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اخی

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

عزیزتر از جانتم جایی از این تاپیکا و حرفا میزنه؟

معلومه نه

چرا شمامیزنی؟

نعلومه خب شما هنوز اونقدر رشدعقلانی نداری ک دلت راهتو بهش نشون میده

عزیزم راهی ک با قلبت میریو مجبورمیشی ی روزی باعقلت برگردی و اون روز واست فاجعه س فاجعه

عزیزتر از جانتم جایی از این تاپیکا و حرفا میزنه؟معلومه نهچرا شمامیزنی؟نعلومه خب شما هنوز اونقدر رشدع ...

می دونم کارم اشتباهه

ولی دست خودم نیس بخدا

هرچیزی منو یاد اون می ندازه

می دونم کارم اشتباههولی دست خودم نیس بخداهرچیزی منو یاد اون می ندازه

اینکه میدونیو باز انجامش میدی تورو ب مسلخ میبره

مسلخ میدونی ک کجاس؟

من کردم اینکارو

دیدم نتیجشو

بهمم میگفتن نکن

میگفتم میدونم اشتباهه ولی این شیرین ترین اشتباهه منه دوسش دارم اشتباهمو

تو خوب میدونی من چی میگم

منم خوب میدونم چی میگی