shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12358 عنوان حس ششم 54 بازدید | 5 پست ۴۰۴ پزشکی قبول میشم ؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1403/07/25 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاردی عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1852 اگه نی نی سایتو بذاری کنار و کلی درس بخونی و تلاش کنی آره ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12358 اگه نی نی سایتو بذاری کنار و کلی درس بخونی و تلاش کنی آره امان از تیکه های مردمبرنده تر از شمشیر .سوزاننده تر از آتش جز اسی کسی منو ریپ نزنه
هاردی عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1852 امان از تیکه های مردمبرنده تر از شمشیر .سوزاننده تر از آتش عزمزم چه تیکه ای !؟یه توصیه دوستانه بودبهت گفتم چون طبق تجربه شخصی نی نی سایت آدمو از کار و زندگی میندازه ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12358 عزمزم چه تیکه ای !؟یه توصیه دوستانه بودبهت گفتم چون طبق تجربه شخصی نی نی سایت آدمو از کار و زندگی می ... من که کودک نیستم.وقتی میرم مصاحبه کاری بهم میگن تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟چرل اینو میپرسن؟چون سنم رفته بالامتاسفانه تو ایران هرکسی به خودش اجازه میده هرچیزی به ادم بگه.من همونقدر از حرف اونا ناراحت شدم.که از حرف شما ناراحتم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
هاردی عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1852 من که کودک نیستم.وقتی میرم مصاحبه کاری بهم میگن تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟چرل اینو میپرسن؟چون س ... خانوم محترم من حرف بدی به شما نزدم قصد بدی هم نداشتمحالا شما هر جور دوست داری برداشت کن ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌