2821
2789

😑😑😑

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن بابا چ ربطی داره رو منطق خانوادت کارکن باهاشون صبت کن ک قصد ازدواج داری ،اونا نباید رد یا قبول کنن باید بذارن ب عهده خودت

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ن بابا چ ربطی داره رو منطق خانوادت کارکن باهاشون صبت کن ک قصد ازدواج داری ،اونا نباید رد یا قبول کنن ...

اصلا از من نظر هم نمیخان 

انگار ذهنشون قفل کرده هر کی میاد میگن نه 

از رو حرف اطرافیان

من تا چند سال پیش اعتقاد نداشتم هیچ ولی اواخر اینقدر دور و برم دیدم که واقعا باورم شده 

خالم اینقدر خوشحال و سرحال و شیرین زبون و زرنگ بود بعد عروس گرفتنش تبدیل شد به یه زن افسرده مریض خونه نشین

قصد ازدواج ندارین خواستگار خونه راه ندین .

به اندازه کافی هزینه ها بالاست ،طرف یه پاکت شیرینی و یه دسته گل کم کم ۱ تومن پیاده میشه جادو جنبل هم نکنه اه که میکشه .

که بیخودی خونه راهش دادین و الکی ردش کردین 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

اصلا از من نظر هم نمیخان انگار ذهنشون قفل کرده هر کی میاد میگن نه از رو حرف اطرافیان

بهتر نیست تادیر نشده باهاشون صبت کنی؟؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من تا چند سال پیش اعتقاد نداشتم هیچ ولی اواخر اینقدر دور و برم دیدم که واقعا باورم شده خالم اینقدر خ ...

منم از این میترسم یکی هی از جادو اینا میگفت دعا نوشتن زبون بستن نمیخام تهمت بزنم ولی میترسم اون کاری کنه 

قصد ازدواج ندارین خواستگار خونه راه ندین .به اندازه کافی هزینه ها بالاست ،طرف یه پاکت شیرینی و یه دس ...

من نمیخام الکی باشه میخام ازدواج کنم ولی خانوادم اصلا به حرفم گوش نمیکنن 

از من نظر هم نمیخان بخدا دیگه خسته شدم

منم از این میترسم یکی هی از جادو اینا میگفت دعا نوشتن زبون بستن نمیخام تهمت بزنم ولی میترسم اون کاری ...

چی بگم عزیزم توکل کن به خدا که قدرتش بالاتر از همه چیزه انشالله هرچی قسمته پیش میاد ببین خدا چی برات مقدر کرده فقط نمازاتو اول وقت بخون دائم الوضو و پاک باش همیشه هم ذکر بگو و از همه مهمتر بزن به بی خیالی انشالله هرچی خیره پیش میاد 

چی بگم عزیزم توکل کن به خدا که قدرتش بالاتر از همه چیزه انشالله هرچی قسمته پیش میاد ببین خدا چی برات ...

بخدا همه این کارایی که میگی انجام میدم 

میدونم خدا بهترین چیزو میخاد

ولی به شک افتادم نکنه دعایی چیزی کرده باشن