2777
2789
عنوان

ایا من افسردم

63 بازدید | 9 پست

کافیه برم توی یه جمع یکم سر و صدا کنن خوشحال باشن و بخندن میرن روی مخم حتی اکثر مردم برام نچسب به نظر میرسن
بعضی وقتا کل دنیا رو نفرین میکنم یا شرایط یکم سخت شه خودمو میزنم و به خودم اسیب میزنم
شخصیت خیلی بی ثباتی دارم یه چند روز بی دلیل شادم حس میکنم رو ابرام ولی بعدش بی دلیل غمگین میشم

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

زندگی پر از پستی بلندی هست 

اگه دیدی کسی همش خوشحاله یا همش ناراحته اون مشکل داره ، این که تو با توجه به اتفاقات و موضوعات مختلف واکنش های متفاوتی بدی یه چیز کاملا عادی هست . اینم که حوصله مردم رو نداری ، می‌تونه به خاطر درونگرا بودنت باشه پیشنهاد میکنم تست شخصیتی MBTI رو بدی اونجا می‌تونه بهت کمک کنه 

اما این که به خودت آسیب می زنی ، نیاز داره که اصطلاحش کنی ، هر چی هم که شد به خودت نباید آسیب بزنی اون جسم هم بخشی از تو هست ، با خودت مهربون تر باش خوشگلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نوجوون نیستی حتنا رو روان درمانگر جدی میگم اگه نوجوونی طبیعیه مغزت و روانت دارن با خودت و دنیات ...

برای نوجوونی هم خودزنی عادی به نظر نمیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه نوجوون نیستی حتنا رو روان درمانگر جدی میگم اگه نوجوونی طبیعیه مغزت و روانت دارن با خودت و دنیات ...

18 سال نوجوون محسوب میشه؟
از همون اوایل نوجوونی این علائم شروع شد و یکی دو سالی میشه که خیلی شدید تر شده
میترسم برم دکتر اسممو به عنوان بیمار روانی در نظر بگیرن 

18 سال نوجوون محسوب میشه؟ از همون اوایل نوجوونی این علائم شروع شد و یکی دو سالی میشه که خیلی شدید تر ...

ادم وقتی کمک میخواد حتما باید بره سراغ متخصص دوست من 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

زندگی پر از پستی بلندی هست اگه دیدی کسی همش خوشحاله یا همش ناراحته اون مشکل داره ، این که تو با توجه ...

خانواده ی خیلی خوبی دارم باهام رفتارشون محشره
ولی خیلی اجتماع گریز شدم حتی ترس دارم از تاکسی گرفتن یا یه نا اشنا باهام حرف میزنه زبونم بند میاد. اسیب زدن به خودم واقعا دست خودم نیست حتی موقع اون سختی ممکنه به یکی دیگه اسیب بزنم

این چه حرفیه؟ اسممو بیمار روانی در نظر بگیرن چیه توروخدا نگو این حرفها رو

خب دو روز دیگه بخوام کار پیدا کنم مشکل پیش میاد برام
فکر نکنم توهینی کرده باشم